Kolosej
Film distribucije Fivia

Svet prihodnosti

Future World
znanstveno-fantastična akcija
Podnapisi
Na sporedu od: 19.7.2018, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jeremy Cheung, Jay Davis, Bruce Thierry Cheung
Kraljica, ki jo igra Lucy Liu, obleži v puščavski oazi, medtem ko se njen sin Prince (Jeffrey Wahlberg) odpravi iskat skoraj mitično zdravilo, da bi jo rešil. Ko na poti pobegne nasilnim motoristom, ki jih vodita Warlord (James Franco) in njegov pomočnik (Cliff "Method Man" Smith), spozna Ash (Suki Waterhouse), robotsko ljubico in morilko šefa motoristične tolpe. Ko Princa ujame Drug Lord (Milla Jovovich), se začne njegov boj za svet in preostanek človeštva.

JAMES FRANCO (Warlord)

je kritike najbolj prepričal z vlogo Jamesa Deana v istoimenskem televizijskem filmu Marka Rydella. Priigral si je zlati globus ter nominaciji za emmyja in nagrado Screen Actors Guild. Dobro znan je tudi po vlogi Harryja Osborna v filmih Sama Raimija Spider-Man 1, 2 in 3. Zaigral je v režiserskem prvencu Nicolasa Cagea Sonny. V njegovo filmografijo med drugim sodijo še City by the Sea, Deuces Wild , Whatever It Takes in Never Been Kissed . Na malih zaslonih je nastopal v odlično sprejeti seriji Freaks and Geeks. Napisal in režiral je številne kratke igre ter v njih tudi zaigral. Med njimi sta The Ape, na podlagi katere je lani režiral še istoimenski film, ter Good Time Max, katere filmska različica prihaja v kratkem. Naslednje leto bo zaigral v grozljivki »Blood Surf«.

MILLA JOVOVICH (Druge Lord)

je vsestranska umetnica. Poleg igranja se je ukvarjala tudi s pisanjem pesmi in petjem. Nase je opozorila s futurističnim trilerjem Peti element Luca Bessona, v katerem je zaigrala božansko bojevnico Leeloo, in z vlogo Ivane Orleanske v istoimenskem filmu, kjer je zaigrala ob Dustinu Hoffmanu, Faye Dunaway in Johnu Malkovichu. Vidnejši vlogi je imela tudi v Spike Leejevi drami »He Got Game« in Richard Attenboroughovem Chaplinu. Zgodnje otroštvo je preživela v Londonu in Ukrajini, pri petih letih pa se je s starši preselila v Sacramento, v Kaliforniji. V filmske vode se je podala že zelo mlada in igrala v takih uspešnicah, kot sta bili Vrnitev v modro laguno in Kuffs. Leta 1994 je izdala album The Divine Comedy, navdušila glasbene kritike in se s svojo skupino za eno leto odpravila na turnejo.

SNOOP DOGG (Love Lord)

preden je postal eden najbolj iskanih igralcev v Hollywoodu je bil že glasbena legenda hip-hopa. Snoop, s pravim imenom Calvin Broadus, je rojen na Long Beachu leta 1971. Zaslovel je leta 1993, ko je izdal ploščo »Doggystyle«. Zaradi njegovega nekdanjega sodelovanja v kriminalnih aktivnostih je bila plošča težko pričakovana in se je že pred izdajo prodala v 1,5 milijonih izvodih. Prvič se je zgodilo, da bi rap prvenec prilezel na prvo mesto glasbenih lestvic. Njegove vloge vključujejo filme Baby Boy Johna Singletona, priznani Dan za trening (Denzel Washington), The Wash z Dr. Drejem in Old School Todda Phillipsa, The Tenants z Dylanom McDermottom, pojavil se je tudi v vlogi vplivnega, vendar izjemno očarljivega gangsterja »Huggy Beara« v komediji Starsky & Hutch, v katerem sta igrala Ben Stiller in Owen Wilson.

Komentarji

26.6. 2018 ob 9:56

Tako slab film ... močno odsvetujem ogled ... ocena 1.0

— sw
18.7. 2018 ob 15:05

to tudi za TV ni. obup.

— ana

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.