Kolosej
Film distribucije 2i Film

Svet igrač 4 - sinhronizirano 3D

družinska animirana komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 20.6.2019, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter, Lee Unkrich
Režija: Josh Cooley
Igrače se z Bonnie in njeno družino odpravijo na potovanje, na katerem Jelko po spletu okoliščin naleti na staro prijateljico in simpatijo - porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice. Na poti, na kateri se jim pridruži tudi nova igrača Vilko, ki je sestavljena iz odpadkov, se jim pripeti kup dogodivščin in katastrof, ki jih druščina pravih prijateljev reši pogumno in s humorjem, ki ga tudi v novem delu ne manjka.

»Vsak konec je lahko tudi nov začetek.«

Čeprav je od prvega filma franšize SVET IGRAČ minilo že skoraj 14 let, je spomin na glavne like priljubljenih risank še vedno živ. Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na velika platna.


Oboževalci širom sveta so bili že skoraj sprijaznjeni s tem, da je bil tretji del Disneyjeve družinske animirane komedije SVET IGRAČ 3 hkrati tudi zadnji, a se je na koncu izkazalo, da so igračke zgolj zamenjale svojega lastnika in zdaj nadaljujejo svojo zgodbo. Na koncu tretjega dela jih je njihov prvi lastnik Andy ob odhodu na fakulteto predal v prave roke in jih podaril navihani Bonnie, ki ima, sploh ko gre za igranje, enako bujno domišljijo kot on. Naši stari znanci iz prvih treh delov zdaj z novimi igračami prebivajo v Bonnijini otroški sobi in se skupaj z njimi veselijo novih dogodivščin.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.