Kolosej
Film distribucije Cenex

Svet igrač 3

animirana družinska komedija
Od ustvarjalcev filmov Reševanje malega Nema in V višave
Sinhronizirano
Na sporedu od: 12.8.2010, Kolosej DeLuxe Kranj
12.8.2010, Kolosej Ljubljana
1h 43min / 103min
Leto: 2010
Država: ZDA
Jezik: angleščina, španščina
Scenarij: Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton in Lee Unkrich
Režija: Lee Unkrich
Zabavni kavboj Woody in neustrašni astronavt Buzz se skupaj z drugimi igračami pripravljata na novo nepozabno dogodivščino. Ko njihov lastnik Andy odraste in odide študirat, igrače pristanejo v otroškem vrtcu. Na prvi videz sanjski kraj, kjer nikoli ne zmanjka radoživih otrok, se izkaže za pravo nočno moro, zato se igrače odločijo pobegniti in poiskati Andyja. Toda kot vedno so njihovi načrti vse prej kot popolni, zato jih doletijo številne boleče, toda zelo zabavne katastrofe.

Slovenski glasovi

Jelko Aljaž Jovanovic
Reks Jan Bucar
G. Krompirjevec Niko Goršic
Ga. Krompirjevka Vesna Jevnikar
Pujs Pavel Rakovec
Jessie Tanja Potocnik
Ken Kozmoblisk Uroš Potocnik
Mojmoj Iztok Jereb
Ken Klemen Slakonja
Barbie Nina Ivanic
Zviti Uroš Macek
Bonnie Klara Šmuc
Mladi Andy Maks Šmuc
Andyjeva Mama Pia Zemljic
Molly Pia Škulj

Izvedba slovenske sinhronizacije:

režija Robert Waltl
prevod Vesna Žagar
tonski tehnik Igor Potocnik
izvedba Studio Ritem

Produkcija slovenske sinhronizacije: Disney Character Voices International, Inc.

Zgodba

Jelko, Ken Kozmoblisk in vsa druščina se vračajo na velika platna. Andy odhaja študirat, njegove zveste igračke pa se znajdejo v vrtcu. Toda neukročeni malčki z lepljivimi prsti se ne igrajo lepo, zato morajo spet združiti moči, da lahko skujejo drzen načrt za pobeg. V novi dogodivščini se jim pridruži nekaj novih obrazov, nekaj plastičnih in nekaj kosmatih, spoznamo pa tudi novega zlikovca in velikega zapeljivca v svetu igrač, Barbiejino močnejšo polovico Kena.

Svet igrač je odrastel

Izvirni Svet igrač je leta 1995 pisal filmsko zgodovino. Bil je namreč prvi popolnoma računalniško generirani animirani film. Zato je bil pomembna prelomnica tako v animaciji kot v filmski umetnosti nasploh. Glavni junaki so v trenutku osvojili srca malih in velikih igralcev in postavili merila za naslednje generacije animiranih filmov.

Film s 77 minutami osupljive animacije, 1561 kadri in 76 liki je takoj postal uspešnica in po svetu zaslužil častitljivih 362 milijonov dolarjev. Nominiran je bil za tri oskarje, John Lasseter pa je dobil oskarja za posebne dosežke. To je bil prvi animirani film v zgodovini, ki je bil nominiran za oskarja za scenarij. Poleg tega pa je bil uvrščen na seznam 100 najboljših ameriških filmov Ameriške filmske akademije

Drugi del, ki je na platna prišel leta 1999, je bil prvi, ki je bil v celoti izdelan in predvajan digitalno. Po dobičku je še prekosil izvirni film. Bil je nominiran za oskarja za izvirno glasbo, dobil pa je tudi zlati globus za najboljši film v kategoriji komedij in muzikalov.

Za tretji del so v Pixarju zbrali skoraj popolnoma enako ekipo kot za prva dva. Režiserju Leeju Unkrichu so se pridružili John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter, Darla K. Anderson, Bob Peterson in Jeff Pigeon.

Andersonova se spominja: “Odšli smo v The Poet’s Loft v Tomales Bayu, v majhno kočo, kjer se je porodila zamisel za prvi film. Andrew je prinesel posebno steklenico vina z nalepko filma, ki nam jih je razdelil John ob premieri prvega dela. Nazdravili smo Joeju Ranftu, dragemu pokojnemu prijatelju in sodelavcu, ki je bil pri prvem filmu vodja zgodbe.”

V koči so si najprej ogledali prva dva filma, da so se laže vrnili v ta svet in da so se spomnili, kakšno je izhodišče za tretji film. “Hoteli smo narediti film, ki bo vreden prvih dveh,” pravi Unkrich. “V zgodovini filma je bilo samo nekaj nadaljevanj, ki so presegla izvirni film, nihče pa se ni mogel spomniti tretjega dela, ki bi bil boljši od prvega. Edini, ki nam je prišel na misel, je bil Kraljeva vrnitev, ki pa je bil samo tretji del zaključene zgodbe in ne pravo nadaljevanje. To je bilo gonilo, ki je narekovalo nastanek Sveta igrač 3.”

Nujno so morali povezati vse tri dele v logično sosledje. Drugi dan ustvarjalnega oddiha so se domislili, da je Andy odrasel, da bodo igračke pristale v vrtcu in da bodo Kozmobliska preklopili v demo delovanje. Iz teh treh opornih točk se je nato napletla cela zgodba.

Igračke so izredno zaskrbljene, če se ne morejo igrati s svojim otrokom in vsi filmi se vrtijo okoli te osnovne teme. V prvem Jelka skrbi, da bo njegovo častno mesto prevzela druga igrača. V drugem spremljamo, kaj se zgodi, če se igrača poškoduje ali je prekrhka za igro. Tretji film pa se je posvetil trenutku, ki igrače najbolj skrbi - trenutku, ko je otrok prevelik, da bi se sploh še kdaj igral z njimi.

Kdo je kdo - novi obrazi

Poleg že znane zasedbe in Kena, ki se končno pridruži Barbie, spoznamo še vrsto novih, živopisanih in zanimivih likov, ki jih glavni junaki srečajo v vrtcu Sončni dol in pri prikupni, ljubeči in domišljije polni deklici Bonnie.

Stari znanci

Jelko je šerif z vrvico, ki ob potegu zanjo ponavlja značilne stavke. Od nekdaj je bil Andyjeva najljubša igrača. Čeprav je njegov lastnik zdaj že odrasel, je zvesti kavboj trdno prepričan, da Andyju ni vseeno za igračke. Ko se drugi podajo na nepredvidljivo pustolovščino, Jelko vedno ostane glas razuma in poskrbi, da se nobena igrača ne izgubi. V izvirni različici mu je glas spet posodil Tom Hanks, ki tretji del Sveta igrač gleda kot nekakšno zmes velikih filmskih klasikov - Velikega pobega in trenutka, ko v Čarovniku iz Oza Doroteja pobegne zlobni čarovnici z zahoda.

Ken Kozmoblisk je junaški vesoljski ranger z zložljivimi krili, lasersko pištolo in obvlada karate. Je sanjska igrača za fante in Andy ga zelo hitro vzljubi. Z Jelkom sta najboljša prijatelja. Nekoč se je popolnoma posvečal boju proti zlobnemu cesarju Zurgu, zdaj pa mu je najpomembneje, da družina igrač ostane skupaj. Toda v tretjem delu zgodbe ga novi nasprotniki onesposobijo in nenadoma spoznamo drugo plat njegovega značaja, za katero še sam ni vedel, da jo ima. Glas mu je spet posodil Tim Allen.

Jessie je živahna kavbojka, polna navdušenja in energije, trdoživa in ne prenaša neumnosti. Vendar globoko v srcu jo razžira strah, da jo bo lastnik spet zavrgel, kot se ji je že enkrat zgodilo. Zato vztraja, da morajo igrače vzeti usodo v svoje roke. Bodo to odločitev obžalovali? V vlogo Jessie se je ponovno vrnila Joan Cusack.

Pujs je rožnat hranilnik, znamenit po svojih kratkih in jedrnatih stavkih. Ve vse, oziroma vsaj prepričuje ostale, da ve vse. V vlogi pujsa se spet oglaša redni Pixarjev igralec John Ratzenberger.

G. Krompirjevec je jezičen, vročekrven krompir jeznega pogleda. Večni pesimist ima sicer debelo plastično kožo, a neskončno mehko srce, polno ljubezni do svoje boljše polovice. V vlogi gospoda Krompirjevca je že tretjič nastopil Don Rickles.

Ga. Krompirjevka je žena in hkrati največja oboževalka gospoda Krompirjevca. Svojega pogumnega soproga obožuje in vedno mu je pripravljena dati roko. Ali oko. Dobesedno. V vlogi vzkipljive, a prodorne gospe spet slišimo Estelle Harris.

Reks je na videz sicer strahotno nevaren dinozaver, v resnici pa je ena najnežnejših igrač v skupini. Na trenutke sicer kratke pameti in negotov, ker ne zna zarjoveti kot pravi tiranozaver, je vseeno trdna opora svojim prijateljem, zlasti kadar gre zares za nohte.

Zviti potrjuje, da rek "pes je človekov najboljši prijatelj" velja tudi za plastične štirinožce. Njegova vera v Jelka nikoli ne popusti in za prijatelje se je zares pripravljen stegniti. Zvitega tokrat slišimo z novim glasom, saj je pokojnega Jima Varneyja zamenjal Blake Clark.

Bistrooki je Jelkov zvesti konjiček. Drvi kot veter in brez težav preskoči neizmerno široke kanjone.

Vesoljčki pogosto družno očarano vzdihujejo. Čeprav sta jih Krompirjevčeva posvojila in so jima zato zelo hvaležni, si ne morejo pomagati, da jim pogled na velikanske klešče žerjava ne bi izmamil novega očaranega vzdiha.

Barbie je preživela že veliko nevarnih trenutkov, ko bi jo lahko oddali drugim otrokom ali prodali kot staro kramo. Vedno je ostala priljubljena. Toda tudi njeni dnevi so šteti. Andyjeva sestrica se odloči, da je prevelika zanjo in zato jo vrže k igračam, namenjenih otrokom v vrtcu. Toda Barbiejin obup je precej kratke sape. Vsa žalost jo mine v trenutku, ko v vrtcu zagleda Kena in njegovo sanjsko hiško. 

Andy, nekoč navihani fantič in lastnik glavnih junakov filma, je zdaj skoraj 18-letni mladenič, ki se odpravlja na kolidž. Stene njegove sobe, ki so bile nekoč prelepljene s posterji Kena Kozmobliska, zdaj prekrivajo slike hitrih avtomobilov, rock skupin in rolkarjev. Čeprav se Andy z igračami ne igra več, pa mu srce ne da, da bi jih oddal. Toda njegova mama vztraja in Andy se mora odločiti, kakšna usoda bo doletela njegove nekdanje partnerje v igri. Ker je Od prvih dveh filmov zrasel tudi John Morris, ki je posodil glas Andyju, so ga seveda brez oklevanja povabili k tretjemu filmu.

Nove moči

Mojmoj Medobjem je orjaški, izredno mehak in nežno kosmat rožnat medved s smrčkom iz škrlatnega žameta. Drugi medvedi se z njim ne morejo kosati tudi zato, ker diši po jagodah. Njegov nasmeh razvedri še tako namrgoden otroški nosek. Toda njegova zunanjost zavaja. Glas mu je posodil filmski veteran Ned Beatty. 

Ken je seveda znan vsem otrokom. Očarljivi in vedno lepo oblečeni lepotec povsod išče zabavo. Bi šli z njim na safari? Seveda. V njegovi garderobi, ki je večja od povprečne garsonjere, čaka popolna oprema za pustolovščino v divjino. In že trenutek po vrnitvi se modno oblečen lahko poda na plesišče. Ken ima oblačila za vsako priložnost. V Svetu igrač je Barbie očaral z glasom Michaela Keatona.

Gumi je zabavna hobotnica lesketajoče škrlatne barve. S trpežnimi priseski na osmih lovkah se oprime vsega in zato lahko zdrži tudi najbolj grobo igro. Če jo vržeš na steno, se bo počasi in varno spustila po njej. Praktični in vsestranski igrački je glas posodila prav tako vsestranska Whoopi Goldberg. 

Dojenćek je igračka v naravni velikosti z mehkim telesom ter okončinami in glavo iz trde plastike. Njegove bleščeče modre oči se zaprejo, ko gre spat.

Termit je bojevnik žužkaste oblike z močnimi in neverjetno nevarnimi čeljustmi. Brani se z neprebojnim zunanjim skeletom in krili, ki ga urno ponesejo na varno. 

Telefonček je klasična igrača za najmlajše, ki ga lahko na vrvici vlečejo za sabo, če pritisnejo na gumb, zazvoni, ko dvignejo slušalko, pa se zasliši veliko prijetnih zvokov.

G. Bodež je sicer pravi za pohode v naravo, ampak veliko raje se zadržuje doma, kjer uživa v igri z Bonnie. S tem pa mislimo gledališko igro. Vse Bonniejine igrače namreč igro z deklico gledajo kot odrski nastop. In g. Bodež je mojster karakterne igre in improvizacije. Glas mu je posodil Timothy Dalton.

Zlatiček je samorog, ki otroka popelje v čarobni svet domišljije. In če je otrok priden, mu dovoli česati svojo čudovito grivo in rep.

Triksi je triceratops, ki se je v sodobnem času odlično znašel. Obvlada računalnik in preko različnih sporočilnih programov pogosto klepeta z dinozavri, ki živijo pri drugih otrocih. Ko jo bo Reks srečal, bo takoj videl, da je našel sorodno dušo. Navsezadnje sta iz iste kolekcije.

Punči je punčka iz cunj, mehka in topla ter vedno nasmejana. Je tudi tista od Bonniejinih igrač, ki Jelku najbolj pomaga razumeti, v kakšno hišo je prišel in kaj se dogaja z njegovimi prijatelji v vrtcu Sončni dol.

Komentarji

9.7. 2010 ob 11:36

Enostavno z besedami nemorem opisati kako se veselim tega filma! Prvi in drugi del sta bila "svetovno" dobra! In enako mislim da bo enako v 3 delu Toy Story! Moj naljubši junak je Buzz Lightyear ker je pogumen in zanimnjiv junak. Tako da se zelo veselim tega filma! Upam da bodo igrače ponovno srečale Andy-ja!
LP

— Buzz Lightyear
12.7. 2010 ob 15:45

Omoj bog KONČNO to risanko čakam če odkar je konec z toy story 2 prvi dan gledat 100% sam da jo vidm :DD
c:

— Jaka
16.7. 2010 ob 13:13

ali bo spet samo sinhronizirana verzija?

— rok
17.7. 2010 ob 17:20

UUUAAAUUUU!!!! Ful dobra risanka bo tole. Mal sem že gledala posnetke na youtbe pa je fuuul dobr pa tud smešen:D. Za otroke je to zelo dobr film. Pa tud za starejše;). Vredno ogleda.

— Neža
18.7. 2010 ob 15:33

ful dobra risanka. vredn ogleda. upam da bo še kkšn nadeljevanje. :P

— ewa
20.7. 2010 ob 8:35

obadva 2 dela sem že gleo samo toti booooooooooooooo najbolši na svetu ziher bojo dobli oskarja :D

— coool
20.7. 2010 ob 17:54

ja to je 3 in to nimogoče bolša od 2 res je 2 bolša od3
facebook moje ime kemal muric tiger gor narisan

— coool2
24.7. 2010 ob 23:23

Toy story je zakon..sam se bojim da bo spet 3D samo sinhronizirano =/ ...bo treba it kam drugam gledat.

— Christin
29.7. 2010 ob 17:33

jst že komi ćakam da prida ven! :s

— lolly pop
4.8. 2010 ob 14:23

coool! komaj čakam da to vidim ona kavbojka je ful dobra alo no vse igrače so cool!kdaj pride v kino ne morem več čakati!uuuuuu jupi

— pia
5.8. 2010 ob 8:08

komaj čakam, da bom lahko gledala

— tra
5.8. 2010 ob 16:54

<3<3<3carski<3<3<3

— mini
8.8. 2010 ob 17:44

SINHRONIZACIJA OBUP!!!!!

— lliy
11.8. 2010 ob 16:44

Smo spet se odločl predvajat samo sinhronizirano verzijo a? Letos vsaj predvajate z manj kot 3 mesečno zamudo ampak brez skrbi, ne bo pomagalo, veliko gledalcev je videlo Toy Story 1 in 2, in tisti so sedaj večinoma nad 20 in NE rabijo sinhronizacije, večinoma je niti nočejo.

Hvala za trud pa bomo vidl če boste naslednje leto kej boljš izvedl.

— Bor
12.8. 2010 ob 15:59

res so super pri Cenexu, da so dali v Slovenijo samo sinhronizirano verzijo. Kot da bodo film gledali samo otroci. Obup. bomo pač počakali na Blu-Ray (ki ga ne bom kupil v SLO) ali pa d'load z neta.

— Marko
13.8. 2010 ob 22:19

zanima me, ali je risanka primerna za 4 letno (zelo inteligentno) punčko?

— martina
14.8. 2010 ob 15:44

Res skoda, da je film sinhroniziran. Veliko je nas starejsih, ki smo ljubitelji animacije in bi radi gledali orginal. Bo pac zal treba pocakat na DVD.

— Darja
14.8. 2010 ob 15:57

ej neki naj bolsigs <3 (8 (; (.

— maja
17.8. 2010 ob 11:58

OMG kera beda.pejte gledat kj druzga:akcije grozlivke ipd. razen če ste froci hahahahah

— PRO hacker
17.8. 2010 ob 16:32

obvezno gledat,če še niste!
film, oz.risanka je 1a.sem se totalno nasmejala. :)
Čist ko otrok. :))

— unkown
17.8. 2010 ob 19:31

zelo dober filem!

— jeny
18.8. 2010 ob 12:47

ZGODBA JE ZABAVNA, VZNEMERLJIVA, ČUSTVENA. IMA GLOBJI POMEN, SAJ GRE ZA DEČKA ANDYJA KI JE ŽE ODRASEL IN SE NE VEČ NE IGRA Z IGRAČAMI, GRE ZA ZGODBO O PRIJATELSTVU,DRUŽINI IN VREDNOTAH.IGRAČE PA SO ZABAVNE IN SMEŠNE BIL JE ENKRATEN FILM.

— Pia
18.8. 2010 ob 15:01

kaj je kod vas samo sinkronizirana verzija?

— Ante HR
23.8. 2010 ob 11:59

Mene pa zanima če si je prej treba ogledati 1ko in 2ko??
:))

— Eva
23.8. 2010 ob 15:27

juhu! kul v četrtek grem gledat

— Eva
23.8. 2010 ob 19:16

zelo cool

— kolkol
23.8. 2010 ob 20:08

Ta film je beda, kot prešnja dva dela. Ne grem niti gledat.
Ne mislim žaliti nikogar, cenim delo ki ga je nekdo imel s tem, vprašanje pa mi ostaja:
Kaj je takega na tej risanki? (Ne odgovarjat, to je retorično vprašanje)

— MusicDogx3
28.8. 2010 ob 17:50

Ful dobr!
Komi čakam da grem gledat!!(=

oxoxo

— Bina
31.8. 2010 ob 15:36

Očitno nekdo fino služi s sinhronizacijo. Sej lepo in prav, za otroke, mogoče pa ostali raje gledamo original... Sramota, Kolosej, že tako vse manj hodim zaradi vaših reklam, sramotno strganih sedežev, nezmožnosti parkiranja, dragih kart, pač še en film, kjer mene ne boste videli.

— Mirko
1.9. 2010 ob 7:33

fenomenalna risanka,res mega,pa meni je super tale slovenska sinhronizacija,res dobro ste nardili to

— franjo
2.9. 2010 ob 13:58

Ali menite da je risanka primerna za 4-5 let stare otroke?

— Greg
13.9. 2010 ob 14:31

martina, film ni primeren za tvojo hčerko (včeraj sem gledal star sem 11 let) in se mi je zdelo prehudo. mojmoj je grozen, že ob pogledu na dojenčka se ustrašiš, najbolj grozna pa je opica. ima rdeče oči, dere se kot v klavnici, v rokah ima činele in zgleda kot kakšna grozljivka........film se mi ne zdi primeren za otroke mlajše od 10 let

— jaka
19.9. 2010 ob 20:21 zvezdica

Film je čudovit, tudi za otroke. Včeraj sva si ga ogledali s 4-letno hčerko in je bila navdušena. Zgodba je zanimiva od začetka do konca, ima sicer malo grozen zaplet s tisto opico in dojenčkom, vendar otroci stvari sprejemajo drugače. Prav nič se ji ni zdelo grozno.

— Tadeja
26.9. 2010 ob 11:25

kr neki

— marko
2.10. 2010 ob 10:53

Greem Donc gledaat...Kr se tiče 1ke && 2ojkee se mi zdita pa čist primerne za otroke :DDD

— Gaaiia :))
7.10. 2010 ob 12:23

otroski film mi je kr vsec

fuul fajn mi je.

— SooFthEbIGhORSes
12.10. 2010 ob 20:00

@PRO hacker

pa a si ti ritard al kaj sej ta film je namenjn ''frocom'' kar za moje pojme si pomojem tut ti?

— nika
20.10. 2010 ob 20:21 zvezdica

Film smo si ogledali družinsko. Z osemletnico in štiriletnikom. Oba zelo navdušena nad risanko, tudi midva sva se nasmejala. Na momente sem bila v skrbeh kako bosta dojela hudobnega dojenčka in še slabšega rožnatega medveda, ampak saj dobro v otroških očeh vedno zmaga.
Edina kritika, ki jo imam, čeprav razumem, da je nujno zlo je 20 min reklam pred začetkom risanke. Predlagam, da jih začnete vrteti pred uro predstave, saj je dve uri na sedežih res dolga za nadobudneže.
Priporočam ogled in upam, da bodo sinhronizirani tudi rio, Alfa in omega in ostali filmi v 2011.

— Maya
1.11. 2010 ob 9:50

ful dobr:)

— liza
7.11. 2010 ob 11:07

film mi je kot prejšnje dva dela odličn, edino ta se mije nakoncu zdel tudi žalosten in hkrati srečen.

upam, če prov je malo verjetnosti da posnamejo nadaljevanje v povezavi z andy-jem.

— gf
8.11. 2010 ob 19:48 zvezdica

Preden sem se spravil k gledanju tega projekta,seveda nisem hotel priti nepripravljen in ker si prejšnjih dveh delov nisem nikdar prej ogledal,sem se odločil,da bom pogoltnil vse tri naenkrat,da mi bo seveda vse skupaj smiselno...

Kot velik ljubitelj filmske industrije,rad pokukam povsod...od kriminalk,trilerjev,grozljivk,komedij,dram...pa vse do animiranih zadevic kot je tale,saj sem kljub svojim 33-im še vedno otrok v srcu in ne preziram tega otroka v sebi...še posebej ko me nanj spominja moja mala nečakinja...

Lahko vam povem,da že dolgo nisem tako neznansko užival v gledanju filma,že dolgo se nisem tako globoko vživel...skoraj bolj jaz,kot moja nečakinja.Morda za to,ker ta svet gledava z dvema popolnoma drugačnima perspektivama,toda Toy Story je franšiza,ki me je nasmejala,ogrela srce in me istočasno spravila v solze,včasih od sreče,včasih od žalosti...toda priznati si moram,da kdor premore le majhno dozo empatije v svojih žilah,ne more ostati ravnodušen...

Dandanes je težko najti harmonijo z našo otroško platjo,za nas odrasle še posebno...toda film resnično zadane bistvo...

Jaz vam ga ne bom razlagal,ker vsakdo ima svoje bistvo.Vse kar vam svetujem je in to iz srca,da si pogledate celotno franšizo,vse od prvega do tretjega dela in vam svetujem pravtako,da ne v naprej obsodit vašega otroka ali nečaka ali vnuka ali majhnega družinskega prijatelja,da si ga ogleda sam.Ne bodite površinski,vsedite se zraven in si ga oglejte z njo/njim...ne bo vam žal...verjemite...

Moja osebna ocena,za vso franšizo čista 10-ka...samo za ta zadnji film,se pravi Toy Story 3,pa čista 9-ka...odličen uvod,fantastično jedro,poetičen zaključek...kapo dol...

— gumbek77
4.2. 2011 ob 9:42

ali ze kje prodajajo, te igrace od risanih junakov.

— tina
12.7. 2012 ob 21:05

film je odličen, še boljši kot prva dva. Edino kar mi je ful bedno je ta blesav slovenski prevod vseh treh filmov. Buzzu je v slovenščini ime kar Ken. In zdaj v trejtem delu, kjer nastopa pravi Ken, sta kar oba Kena. Kera bedarija inteligentnih prevajalcev. Vsaka čast. Najbolj da je ker vsem likom ime ken. bo manj težav pri prevajanju.

— matej

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.