Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Svaka pod krinko

akcijska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 14.1.2016, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Phil Hay in Matt Manfredi
Režija: Tim Story
Trdoživi detektiv James se odpravlja v Miami, kjer mora razkriti mamilarski kartel. Na žalost mu na težki nalogi dodatne težave povzroča nastopaški partner Ben, ki se bo kmalu poročil z njegovo sestro, zato se ga ne more otresti. S pomočjo jezikavega računalniškega poznavalca A.J.-ja in hladnokrvne detektivke Maye se poskušajo vtihotapiti med kriminalce, vendar Ben s svojim kaotični čudaštvom skoraj uniči celotno operacijo. Da bi aretirala zločince in se pravočasno vrnila do poroke, morata svaka pod krinko stisniti zobe in z obilico bolečega humorja premagati medsebojne razlike.

Zmagovalni komedijantski duet je nazaj in v polni pripravljenosti na napeto akcijo, ki bo razgibala vse mišice, še posebej trebušne

Kako hitro se stvari obrnejo … Še avgusta je Ice Cube v biografski drami Straight Outta Compton z ostrimi rimami udrihal čez policiste, januarja pa se bo že drugič zapored pridružil njihovim vrstam v akcijski komediji Svaka pod krinko.Njegov partner bo ponovno nerodni Kevin Hart, s katerim sta kot zmagovalni komedijantski par pred dvema letoma poskrbela za uspeh blockbusterja Svaka na patrulji. Tokrat bodoča sorodnika ne bosta v tandemu patruljirala po ulicah Atlante, temveč se bosta podala v vroči Miami, kjer bosta globoko pod krinko skušala zrušiti vodjo drogeraškega kartela.

Osvežitev spomina na prvi del – Svaka na patrulji (Ride Along):

Šolski varnostnik Ben (Kevin Hart) je dekletovemu bratu, odlikovanemu policijskemu detektivu Jamesu (Ice Cube), že dve leti skušal dokazati, da je več kot le domišljavi gobezdač in zasvojenec z videoigrami. Ko so ga končno sprejeli na policijsko akademijo, ga je James povabil s seboj na 24-urno službeno patruljo po ulicah Atlante. Njegov namen je bil, da ga prestraši in obenem preveri, ali se bo izkazal kot zanesljiv zaščitnik njegove ljube sestre.

O zgodbi filma Svaka pod krinko (Ride Along 2):

Odkar smo se nazadnje videli, je Ben uspešno diplomiral na policijski akademiji, postal čistokrvni član atlantske policijske postaje in nadaljeval s sanjarjenjem o detektivski karieri. Medtem ko se z Jamesom še vedno ne razumeta najbolje, pa toliko bolj cveti njegova zveza z Jamesovo sestro Angelo, saj zaljubljenca pospešeno organizirata poročno slavje.

In čeprav je veliki dan že tik pred vrati, policijski načelnik pošlje bodoča svaka v Miami. Njuna naloga je raziskati nečedne posle nevarnega kartela, ki s svojo drogo neumorno zalaga tudi Atlanto. Ker gre za res velik primer, morata Ben in James združiti moči tudi s tamkajšnjim policijskim oddelkom, kjer dela privlačna detektivka Maya Cruz (Olivia Munn). Za še dodatno dozo smeha pa bo v vlogi hekerja poskrbel vedno zabavni igralec Ken Jeong.

Komentarji

21.1. 2016 ob 10:23

noro

— fafa
22.1. 2016 ob 15:49

Svaka pod krinko ???? zakvaj to delate

— žendr
24.1. 2016 ob 18:06

to Believe

— Dying
26.1. 2016 ob 9:36

Zakon. Nič slabši od prvega dela. Vreden ogleda!

— Whodat
13.2. 2016 ob 22:43

ful ful ful dobr ,poku od smeha

— nejc
1.3. 2017 ob 14:03

zelo smešna in kuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllssssssssssskkkkkkkkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJBOLJŠI FILM NA CELEM SVETU!!!!!!!!!!!!

— gašper

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.