Kolosej
Film distribucije Fivia

Surova ljubezen

Boarding Gate
drama
Podnapisi
Na sporedu od: 15.12.2007, Kino Komuna
1h 46min / 106min
Leto: 2006
Država: Francija
Jezik: francoščina, angleščina
Scenarij: Olivier Assayas
Režija: Olivier Assayas
Nekdanja prostitutka Sandra je prisiljena zapustiti London, ko se sadomazohistično srečanje z njenim v dolgove pogreznjenim prejšnjim ljubimcem konča nasilno. Da bi našla nov začetek, pobegne v Hongkong ter se zaplete z mladim poročenim parom Lesterjem in Sue, ki ji pomagata pridobiti dokumente ter jo zaposlita v svojem podjetju. Toda za Sandro se nič ne izteče tako, kot je bilo predvideno. Kmalu se znajde ujeta v umazano igro manipulacij.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.