Kolosej
Film distribucije Continental Film

Super Dave

komedija
Podnapisi
1h 30min / 90min
Leto: 2008
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Rob Greenberg in Bill Corbett
Režija: Brian Robbins
Dave je čuden patron: hodi kot slon, se pači kot opica, hrešči kot pokvarjen radio in ne pozna niti najbolj preprostih človeških manir in običajev. Nič čudnega, kajti Dave je vesoljska ladja, v katerem prebivajo drobni Nezemljani, ki nameravajo ukrasti vodo iz vseh oceanov. Toda ob prihodu na naš planet naletijo na simpatično Zemljanko in njenega sina, ki po številnih nesporazumih, težavah in popolnem kaosu pri poveljniku vesoljčkov vzbudijo nadvse nenavadna in presenetljiva čustva.

Komentarji

14.7. 2008 ob 2:00

že sliš se nadvse bedno,kko je šele vidt!? :@

— jstževem
29.12. 2008 ob 14:04

super je mam tot film

— Žiga
28.7. 2009 ob 17:25

vsi filmi ki jih igra EDDIE MURPHY SO KUL!

— TRČENI PROFESOR
8.8. 2011 ob 1:35

Zakon film poku od smeha :DD

— andra

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.