Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Bleferji

komedija
Na sporedu od: 16.8.2001, Kolosej Ljubljana
1h 27min / 87min
Scenarij: Roger Nygard, Joe Yanetty
Režija: Roger Nygard

Daniel Benzali prinaša

"...izredno igro v izrednem filmu, ki vas bo pripravil do tega, da boste dvakrat premislili, preden si boste kupili nov avto." -- The Dallas Morning News

"...realističen prikaz prodajalca, ki bo gledalce ravno toliko prestrašil kot zabaval." -- Mednarodni filmski festival Minneapolis/St. Paul

"...groba komedija Rogerja Nygarda je film o stvareh, ki jih ljudje sovražijo, ob katerem se narežite za crknit." -- The Hollywood Reporter

Če se vam zdijo primitivne barabe, ko vam prodajajo avto, bi morali videti, kakšni so v svojem prostem času...

Bobby Deluca (Louis Mandylor) je prijeten fant v hudih težavah! Dvema nasilnima oderuhoma dolguje denar in njegova žena Donna (Lori Loughlin) pritiska nanj, naj sprejme delovno mesto v avtomobilskem prodajnem salonu, kjer dela kot računovodkinja. Ker bi rad na hitro zaslužil, Bobby brez premisleka postane prodajalec avtomobilov.

Avtomobilski salon South Side Car je ozemlje Reggieja (Daniel Benzali - igra v TV nanizanki Murder One). Vlada nad svojo raznoliko ekipo prodajalcev avtomobilov, v kateri je tudi J. J., ki Reggieja strastno sovraži. Reggie svoje prodajalce uči, kako z avtomobili iztržiti čimveč in kako čimbolj obrati stranke. Bobby in ostali pa ne vedo, da Reggie ni le preprodajalec avtomobilov, temveč da vozila uporablja tudi v ilegalne namene, za tihotapljenje prepovedanega blaga.

Bobby je kmalu pravi profesionalec. Za svojo uspešnost bo kmalu nagrajen z 10.000 dolarji in lahko se bo rešil oderuhov. A oderuha zahtevata, naj jima Bobby pomaga vdreti v Reggiejev sef. Bobby se upira, a ko ugrabita Donno, nima več izbire.

Medtem J.J. odkrije Reggiejevo tihotapsko dejavnost. Lačen maščevanja, se odloči Reggieju ukrasti denar in pošiljko. Ko stopi v akcijo s svojo težko oboroženo bando, naleti na Bobbyja in oderuha, ki ropajo sef. Začne se navzkrižni ogenj, sredi katerega obtičita Bobby in Donna.

Glejte, da ne boste kupovali avtomobila, preden vidite ta film!

Komentarji

27.12. 2009 ob 1:44

hudo

— sonyericson

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.