Kolosej
Film distribucije Fivia

Suburra

triler
Samo v Koloseju Maribor
Podnapisi
2h 10min / 130min
Leto: 2016
Država: Italija, Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Carlo Bonini, Giancarlo De Cataldo
Režija: Stefano Sollima
Če nam je oskarjev nagrajenec Paolo Sorrentino pripovedoval o večnem mestu kot o veliki lepoti, nam tokrat Stefano Sollima mesto predstavi predvsem v svoji veliki grozoti. Suburra, italijanski neo-noir triler, pripoveduje o vezeh med organiziranim kriminalom in politiko v Rimu leta 2011. Gangster, znan kot Samuraj, bi rad spremenil obmorsko predmestje Rima v novi Las Vegas in krajevni mafijski šefi so sklenili sodelovati, da uresničijo ta skupni cilj. Toda načrt se zaplete s hudimi posledicami. Ob njih najde svoj prostor tudi Manfredi, vodja skupine ciganov, ki si prizadeva, da bi se povzpel na višjo kriminalno raven.

Komentarji

11.12. 2017 ob 10:26

Fantastičen film, igra, realnost italijanskega življenja.
Skratka odlično!!!

— Bojan brešan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.