Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Pokvarjeno predmestje

komična kriminalka
Podnapisi
1h 44min / 104min
Leto: 2017
Jezik: angleščina
Scenarij: Joel Coen, Ethan Coen, George Clooney, Grant Heslov
Režija: George Clooney
Oskarjevci brata Coen ter George Clonney so posneli napet krimi misterij, ki se dogaja v 50-ih letih prejšnjega stoletja v predmestju, kjer pridejo najboljše in najhujše človeške lastnosti na plan skozi dejanja na videz mirnih in navadnih sosedov. Predmestje Suburbicon je mirna, idilična predmestna skupnost z dostopnimi hišami in urejenimi zelenicami. Popoln kraj za vzgojo otrok, poleti 1959 pa se je družina Lodge zato preselila tja. Toda mirna zunanjost skriva vznemirljivo resničnost. Mirno vzdušje skriva pretresljivo resnico, prepleteno z izdajami, prevarami in nasiljem. To je zgodba o ljudeh s hibami, ki počnejo slabe reči.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.