Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Stiskač!

komedija
Podnapisi
1h 29min / 89min
Leto: 2016
Država: Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Fred Cavayé, Nicolas Cuche
Režija: Fred Cavayé
Nadarjeni violinist Francois se lahko pohvali z uspešno kariero in šarmantno zunanjostjo, toda po naravi je zaprisežen stiskač, ki v trgovini pazi na vsak cent, doma skoraj ne prižiga luči, previsoke cene v restavracijah pa mu vedno uničijo zmenke. Njegovo življenje na glavo obrne prihod najstniške hčerke, za katero sploh ni vedel, da obstaja. Ko se naseli v njegovem stanovanju, se mu njene običajne navade zdijo skrajno razsipne, kar ga spravlja ob pamet. Toda z njeno pomočjo počasi spoznava, da mu skopuštvo ne prinaša prave življenjske sreče.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.