Kolosej
Film distribucije A.G. Market

Staro, novo, sposojeno in modro

Na sporedu od: 28.8.2003, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Scenarij: Kim Fupz Aakeson
Režija: Natasha Arthy

Sinopsis

Katrine se pripravlja na poroko. Njen bodoči mož je čudovit, imata veliko stanovanje, moževi sorodniki so v redu. Katrine ima le eno težavo; včasih težko pove resnico. Dva dni pred poroko se nenadoma prikaže njen stari prijatelj Thomsen. Katrine opazi, da je s Thomsenom nekaj narobe, vendar mu pove ravno nasprotno, kar ga osreči in pomiri. Dan pred poroko Thomsen začne svoje poslanstvo: poiskal bo nekaj sposojenega, nekaj modrega, nekaj starega in nekaj novega. Nič tradicionalnega ne pride v poštev; vse mora biti nekaj presenetljivega! Začne se s starim psom, nenavadno novo pričesko, nekaj majhnih strupeno-modrih tabletk, konča pa se na psihiatričnem oddelku z noro sestro, katero si po Thomsenovem mnenju vsekakor morajo "sposoditi." Toda jutri je še en dan. Poročni dan.

Natasha Arthy - življenjepis

Natasha Arthy je rojena leta 1969 na Danskem. Leta 1991 začne delati na Danish Broadcasting Corporation kot radijska voditeljica, producentka in režiserka številnih otroških TV-oddaj in kratkih filmov. Njen kratki film PENNY PLAIN (1997) je vključen v 2. del otroških serij Bunny's Tales. Prvi celovečerni debi Natashe Arthy film MIRACLE iz leta 2000 je zaradi svoje originalnosti visoko ocenjen in je prejel vrsto nagrad na Danskem in v

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.