Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Stari

Old
srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 29.7.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2021
Država: Amerika
Jezik: angleščina
Scenarij: M. Night Shyamalan, po stripu Sandcastle Pierra Oscarja Lévyja in Frederika Peetersa
"Samo vprašanje časa je." Letošnje poletje bo vizionarski filmski ustvarjalec M. Night Shyamalan razkril skrivnostno novo srhljivko o družini, ki se na samotni plaži nepričakovano prične hitro starati. M. Night Shyamalan je srhljivko režiral in produciral, pa tudi napisal scenarij po stripu Sandcastle Pierra Oscarja Lévyja in Frederika Peetersa. Med producenti sta še Ashwin Rajan (Stekleni, Servant) in Marc Bienstock (Stekleni, Razcepljen). V filmu zaigrajo dobitnik zlatega globusa Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Alex Wolff, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Emun Elliott, Kathleen Chalfant in Thomasin McKenzie.

O ZGODBI:

Družina se odpravi na tropske počitnice, kjer odkrijejo samotno plažo. Po nekaj urah sproščanja pa ugotovijo, da so se izjemno hitro postarali – njihova celotna življenja se zmanjšajo v en sam dan.

"Sandcastle je resnično navdihnil moj film Stari. Gre za zelo skrivnosten, znanstveno-fantastični strip, ki je tako lepo ilustriran in s tako človečnostjo. Teme staranja so me spodbudile k razmišljanju o mojih starših in otrocih ter kako hitro vse mine. Od trenutka, ko sem to prebral, sem se spremenil,« je povedal filmski ustvarjalec M. Night Shyamalan.

 

Komentarji

17.9. 2021 ob 19:49

bravo

— anja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.