Kolosej
Film distribucije Constantin Film

Stanovanje groze

grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 29.10.2020, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2020
Država: Španija
Jezik: španščina
Scenarij: Albert Pinto
Režija: Albert Pinto
Ponoči se v mesto prikradejo težave, a kaj, če najstrašnejša stvar v mestu ni tam zunaj.. ampak pri vas doma? V poznih sedemdesetih letih prejšnjega stoletja družina Olmedo kupi staro stanovanje na ulici Manuela Malasana 32 v starem delu Madrida. Svojo vas zapustijo v upanju boljše življenje in blaginjo, ki bi jo lahko nudilo mesto. Vendar obstaja nekaj, česar družina Olmedo ne več v stanovanju, ki so ga kupili, niso sami ... nerazložljivi pojavi, ki po selitvi sledijo njihovi poti, jim bodo ogrozili življenja. V letošnjem najbolj gledanem španskem filmu, ki temelji na resni.nih dogodkih, se tako prične boj za življenje in smrt.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.