Kolosej
Film distribucije Razno

Srečno, Monte Carlo

Srečno, Monte Carlo/ All That Monte Carlo
dokumentarni
V slovenščini
1h 19min / 79min
Leto: 2017
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Martin Srebotnjak
Akademija za igralsko umetnost se je leta 1949 preselila v nacionalizirano stavbo Serafinskega kolegija. V prvem nadstropju, preoblikovanem v predavalnice, je zaživel majcen prostor, namenjen izključno študentom. V njem so študenti vseh generacij stavili na svojo ustvarjalno prihodnost. Vse drugo je legenda.

Martin Srebotnjak (1972, Kranj) je scenarist, režiser, občasno igralec ter pedagog. Leta 2001 je diplomiral iz filmske in televizijske režije na UL AGRFT, kjer poučuje filmsko režijo. Leta 1994 je zasnoval projekt »www.filmsi.net«, spletno zbirko podatkov o slovenskem filmu, in leta 2004 soustvaril slovenski spletni gledališki in filmski katalog eKumba. Je pobudnik ustanovitve Društva slovenskih režiserjev.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.