Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Spider-Man: Novi svet (podnapisi)

animirana domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 13.12.2018, Kolosej Ljubljana
1h 57min / 117min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Phil Lord, Steve Ditko, Stan Lee
V zgodbo nas popelje najstnik iz Brooklyna Miles Morales, ki nam razkrije neomejene možnosti Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam.

Spider-Manov svet bomo spoznali v povsem drugačni luči in tokratna dogodivščina nas bo prisilila, da postavimo pod vprašaj vse, kar se nam je doslej zdelo, da vemo o najslavnejšem človeku-pajku na svetu.

Phil Lord in Christopher Miller, ustvarjalna genija za uspešnicami Lego film in 21 Jump Street: Mladenič v modrem, vnašata svojo edinstveno nadarjenost v novo Spider-Manovo pustolovščino, vendar s povsem svežo vizijo in skozi drugačno, revolucionarno zgodbo, ki bo nedvomno presenetila oboževalce.

Komentarji

10.10. 2018 ob 20:25

O...hvala za original ver.
Po koncu odjavne špice Venom, še end credit Spider-Verse.

— Andrej
25.11. 2018 ob 0:51

Yes! Thank you for original version this movie

— Igor
22.12. 2018 ob 15:16

Zelo sem vesel, da film predvajate tudi v nesinhronizirani obliki in zato ga bom tudi pogledal.

— Bob
29.12. 2018 ob 12:12

Hvala za nesihronizirano obliko. Ne veste kok to cenim.

— BB8

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.