Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Spencer

Spencer
drama
Podnapisi
Na sporedu od: 11.11.2021, Kolosej Ljubljana
1h 57min / 117min
Leto: 2021
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Režija: Pablo Larraín
V režiji sijajnega Pabla Larraina, ter s Kristen Stewart v naslovni vlogi, prihaja zgodba o prelomnem trenutku v zacetku devetdesetih, ko se Lady Diana odloci koncati svoj zakon s princem Charlesom. Film se dogaja v letu 1991, tekom božicnih praznikov, ko se princesa Diana zacenja soocati s svojo težko odlocitvijo, koncati zakon s princem Charlesom. Film nam daje vpogled v ekstravagantno življenje na posestvu Sandringham in popolno oriše emocije Lady Di med njenimi borbami proti govoricam o aferah in nenehnem izogibanju paparazom.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.