Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Space Pirate Captain Harlock

akcijski
Leto: 2013
Država: Japonska
Scenarij: Harutoshi Fukui in Kiyoto Takeuchi po stripu Leija Matsumota
Režija: Shinji Aramaki
Osupljivi računalniško animirani anime nas popelje v temačno človeško prihodnost, ko so ljudje prisiljeni zapustiti Zemljo, oblast pa prevzame tiranska organizacija Gaia. Edino težavo jim predstavlja uporniški piratski kapitan Harlock, ki s svojo predano posadko in hitro vesoljsko ladjo uspešno izvaja napade na vladne konvoje. Da bi ga ujeli, v njegovo posadko vtihotapijo vohuna, toda ko jim načrt spodleti, se odločijo za vsesplošni napad na Harlocka. Premeteni gusar se kljub majhnim možnostim na uspeh odloči sprejeti izziv in s posadko se pripravi na zadnjo odločilno bitko.

Komentarji

22.12. 2013 ob 7:23

To zna bit zanimivo ker Harlock je legenda in me zanima kako so feministke to sprejele ker v Animirani seriji so vse nasprotnice v ženskih oblikah -telesih-spol pa ni 100%

— Samo Stari Norci

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.