Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Space Jam: Nova legenda (sinhronizirano)

Space Jam: New legacy
animirani
Sinhronizirano
Na sporedu od: 15.7.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2021
Država: Amerika
Jezik: angleščina
Scenarij: Malcolm D. Lee
Režija: Malcolm D. Lee
Dobrodošli v JAM! Prvak košarke in globalna ikona LeBron James (v sinhronizirani razlièici mu bo glas posodil Rok Kosec) se bo podal na epsko dogodivšèino skupaj z brezèasnim Zajcom Dolgoušèkom (Gašper Jarni) v animiranem/igranem filmu SPACE JAM: NOVA LEGENDA. Režijo je prevzel Malcolm D. Lee skupaj z inovativno ekipo, v kateri sta tudi Ryan Coogler in Maverick Carter. To potovanje je manièna mešanica dveh svetov - realnega in animiranega, ter razkriva kako daleè je pripravljen iti starš, da bi se povezal s svojim otrokom. LeBron in njegov sin Dom sta ujeta v digitalnem svetu sovražne umetne inteligence in LeBronu, Zajcu Dolgoušèku in Zajèici Loli (Teja Jugovic - CoolMamacita) ne preostane drugega, kot da se proti digitaliziranim zlobnim Razbijaèem pomerijo na igrišèu, skupaj s tolpo razvpitih in nediscipliniranih Looney Tunsov. Bitka med Tunesi in Razbijaèi tako postane LeBronov najveèji izziv življenja, saj bo le ta za vedno na novo definirala njegovo vez s sinom Domom in dokazala, kako pomembno je v življenju biti to, kar si. Pripravljeni na akcijo Tunsi hitro unièijo splošna preprièanja, na edinstven naèin oživijo svoje nenavadne talente s svojo igro presenetijo tudi samega "Kralja" Jamesa.

SPACE JAM: NOVA LEGENDA ni le film … je stališče, doživetje in način življenja. JAM je tisto, kar vsakega posameznika dela to, kar je v svojem bistvu. Novi film združuje popularno kulturo in zabavo. Na nor način zmeša svet filma, animacije, športa, tehnologije, glasbe in mode v enem in edinstvenem doživetju, z zgodbo, ki je sveža, izjemno humana in s katero se lahko povežejo otroci in odrasli pa podira generacijske meje in je primeren za prav vse starosti.

Slovenske glasove v filmu so likom/igralcem posodili:

LeBron James – Rok Kosec

Dom – Mirko Medved

Lola – Teja Jugovic (CoolMamacita)

Kamiyah James – Tina Ogrin

Al G – Blaž Šef

Bugs Bunny (Zajec Dolgouhec) – Gašper Jarni

Sylvester – Emir Jušič

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.