Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Space Jam: Nova legenda (podnapisi)

Space Jam: New legacy
animirani
Na sporedu od: 15.7.2021, Kolosej Ljubljana
2h / 120min
Leto: 2021
Država: Amerika
Scenarij: Malcolm D. Lee
Režija: Malcolm D. Lee
Dobrodošli v JAM! Prvak košarke in globalna ikona LeBron James (v sinhronizirani razlieici mu bo glas posodil Rok Kosec) se bo podal na epsko dogodivšeino skupaj z brezeasnim Zajcom Dolgoušekom (Gašper Jarni) v animiranem/igranem filmu SPACE JAM: NOVA LEGENDA. Režijo je prevzel Malcolm D. Lee skupaj z inovativno ekipo, v kateri sta tudi Ryan Coogler in Maverick Carter. To potovanje je maniena mešanica dveh svetov - realnega in animiranega, ter razkriva kako dalee je pripravljen iti starš, da bi se povezal s svojim otrokom. LeBron in njegov sin Dom sta ujeta v digitalnem svetu sovražne umetne inteligence in LeBronu, Zajcu Dolgoušeku in Zajeici Loli (Teja Jugovic - CoolMamacita) ne preostane drugega, kot da se proti digitaliziranim zlobnim Razbijaeem pomerijo na igrišeu, skupaj s tolpo razvpitih in nediscipliniranih Looney Tunsov. Bitka med Tunesi in Razbijaei tako postane LeBronov najveeji izziv življenja, saj bo le ta za vedno na novo definirala njegovo vez s sinom Domom in dokazala, kako pomembno je v življenju biti to, kar si. Pripravljeni na akcijo Tunsi hitro unieijo splošna preprieanja, na edinstven naein oživijo svoje nenavadne talente s svojo igro presenetijo tudi samega "Kralja" Jamesa.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.