Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Sosedov fant

triler
Podnapisi
Na sporedu od: 19.3.2015, Kolosej Ljubljana
1h 31min / 91min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Barbara Curry
Režija: Rob Cohen
V napeti zgodbi o prepovedanem poželenju in obsesiji se v nevarnem razmerju strastne romance znajdeta srednješolska učiteljica Claire ter njen novi najstniški sosed in učenec Noah. Claire se zaradi skorajšnje ločitve in sinovega uporništva čuti osamljeno, zato hitro podleže komplimentom postavnega mladeniča iz soseske. Ko Claire uvidi svojo nepremišljenost in želi razmerje končati, se Noah s tem ne namerava sprijazniti, temveč postavi njeno življenje na glavo.

Psihološki triler Sosedov fant nas bo popeljal po tanki meji, ki nedolžno spogledovanje in čutno hrepenenje ločuje od nevarne obsesije. Ko srednješolska učiteljica za trenutek izgubi razsodnost in se preda skušnjavi, ki prihaja v obliki mladega in poželjivega soseda, nehote sproži verižno reakcijo in pade v strašljiv, a vznemirljiv vrtiljak usodne privlačnosti.

Učiteljico Claire Peterson spoznamo na razpotju njenega življenja. Novopečeno mamo samohranilko poleg težav ob skorajšnji ločitvi od nezvestega moža pestijo še skrbi zaradi najstniškega sina in naporno usklajevanje službe in domačih obveznosti. V vsem tem kaosu Claire preprosto odrine svoje potrebe in želje na stranski tir …

Slednje se spremeni s prihodom novega soseda, čednega in prijaznega najstnika Noaha, ki se nemudoma spoprijatelji s Clairinim sinom. Ustrežljiv Noah je zares dober sosed, saj z veseljem priskoči na pomoč pri hišnih opravilih, ne skopari pa niti s pohvalami, kakršnih Claire že dolgo ni slišala. Napetost in privlačnost med njima nevarno narašča, dokler neke noči Claire ne popusti in se vda skušnjavi. Ne sluti, da so se prave težave šele začele, saj Noah ne čuti prav nobene želje po prekinitvi razmerja.

Komentarji

30.3. 2015 ob 16:01

Zanima me, če bo film na sporedu tudi od 2.aprila naprej?

Hvala, lp

— ona
1.4. 2015 ob 12:51

a mi lohk poviste kej več o tem filmu.ka me mika de bi ga pršla s fantom glidat ampak se ne murm adlaučt med dvema filmoma pepelko in sosedof fant katerega mi priporočate

— anahi
3.4. 2015 ob 16:14

noro dober film ;)vreden ogleda;)

— mojca
3.4. 2015 ob 16:14

noro dober film ;)vreden ogleda;)

— mojca
4.4. 2015 ob 17:58

anahi, ne boš verjela, ampak lahko greš gledat oba.

— Aleš
6.4. 2015 ob 15:18

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudoooooooooooooo doooooooooooooooobeeeeeeeeeeeer film ta Jennifer Lopez je meni svetovna igralka priporocam ga the best ever!!

— Alekxandra
19.4. 2015 ob 10:29

Filem sem pogledal... je eden izmed najbolsih filmov, absolutno priporocam ogled, film je res noro dober :) pa se po eni strani bi bil lahko realen...

— jerry
19.4. 2015 ob 22:59

Noooor filem res thebest!! Vreden ogleda

— katja
22.5. 2015 ob 20:06

Glup film

— Dejan
13.6. 2015 ob 21:06

Anahi!
Priporočam ti ogled tega dilma, ker je resnično kull.

— Odg.
13.6. 2015 ob 21:14

Hello!
Zanime me ali je to filem,ki bi ga lahko gledala 12 letnice,ki so glede na današnjo družbo že kar odralle?Hvala vam

— me and my family and freinds

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.