Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Sosedi 2

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 12.5.2016, Kolosej Ljubljana
1h 31min / 91min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Seth Rogen, Nicholas Stoller, Evan Goldberg, Andrew Jay Cohen
Ko je nadležna študentska bratovščina zapustila njuno sosesko, sta se Mac in Kelly lahko znova v miru posvetila družini. Ker pričakujeta drugega otroka, se odločita prodati hišo, toda preden lahko skleneta kupčijo, se v sosednjo hišo naseli podivjano študentsko sestrstvo pod vodstvom uporniške Shelby. Da bi se znebila nadležnih deklin, Mac in Kelly za pomoč zaprosita nekdanjega sovražnika Teddyja, ki pozna vse zvijače veseljaške mladine. Vendar tudi on ni pripravljen na boleče in zabavne udarce pod pasom, s katerimi dekleta napovejo vojno v soseski.

Nova vojna med sosedi, v kateri ima glavno besedo podivjano sestrstvo

Po izjemnem uspehu Sosedov (Neighbors), ki so postali najbolj priljubljena izvirna komedija leta 2014, je pred vrati novo poglavje medgeneracijskega spopada in najbolj zabavnega boja za prevlado v soseščini!

Mac in Kelly se pripravljata na prihod njunega drugega otroka, zato se odločita za selitev. Še preden pa bi lahko v miru prodala svojo hišo, dobita nove sosede. Gre za sestrstvo Kapa NU, ki je veliko bolj noro kot bratovščina Delta Psi Beta, ki sta jo mlada starša v prvem delu uspešno pregnala iz soseščine. Ko ugotovita, da sta tokrat pred ponorelimi dekleti res povsem nemočna, aktivirata skrivno orožje – bivšega soseda Teddyja. Ali jima bo z njegovo pomočjo ponovno uspelo ubraniti sosesko, bomo izvedeli 12. maja.

Komentarji

9.5. 2016 ob 9:53

Kot kaže je imel prevajalec naslova v mislih le dve od teh ponorelih sosed. Hmm...

— Matej
15.5. 2016 ob 11:13

Je vreden ogleda filem?

— Andreja
22.5. 2016 ob 11:34

Nor film! :D

— obvezna

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.