Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Smrkci: Skrita vas 3D

animirana komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 30.3.2017, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Stacey Harman, Pamela Ribon, Peyo
Režija: Kelly Asbury
Režiser animacij Spirit: Divji žrebec in Shrek 2 se podaja na novo pustolovščino globoko v gozd, kjer je skrita vas majcenih modrih bitij. Po dveh izletih v resnični svet, zvedave Smrkce čaka nepozabna pustolovščina v njihovem domačem gozdu. Smrketa med iskanjem svojega poslanstva v začaranem gozdu naleti na nenavadno bitje, ki jo vodi do skrivnostnega zemljevida. S pametnjakovičem Glavco, nerodo Klado in pogumnežem Bistrim se pogumna zlatolaska poda na smrkastično zabavno raziskovanje največje skrivnosti v zgodovini modrih nagajivcev.

Sinhronizacija

Prevod: Vesna Žagar

Režija: Jernej Kuntner

LikSlovenski glas
Ata SmrkJanez Hočevar-Rifle
SmrketaKataya Ayster
GlavcaJan Bučar
KladaMiha Rodman
ZmrdaPrimož Ranik
SmrkvrbaTina Gorenjak
SmrkvihraAjda Tomanj
Smrkrožamaša Tiselj
SmrkliliNika Rozman
VickoSrđan Milovanović
GargamelJernej Kuntner
BistriPrimož Vrhovec
PekMatevž Müller
PuhlicaNejc Šmit
ŠnofeljUroš Buh

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.