Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Sladki november

komedija, drama, romantični
Potrebovala je le mesec dni, da je spremenila njegovo življenje za zmeraj.
Na sporedu od: 15.11.2001, Kolosej Ljubljana
1h 59min / 119min
Scenarij: Kurt Voelker, Paul Yurick, Herman Raucher
Režija: Pat O'Connor
Nelson Moss (KEANU REEVES) in Sara Deever (CHARLIZE THERON) nimata nič skupnega, razen ene ure prebite v peklu, na izpitu cestno prometnih predpisov. Ona je očarljiva duša, ki iz moških uspe izvabiti najboljše. On je deloholik, katerega edini intimni odnos je s termini... dokler ne sreča Sare.

Zainteresirana drug za drugega, ampak še ne pripravljena na resno vezo, se dogovorita za rahlo nekonvencionalno dvorjenje: enomesečni poskus, ob koncu katerega gre vsak svojo pot. Brez pričakovanj. Brez pritiska. Brez klavzul ali pogojev. Na kar nobeden od njiju ne računa je, zaljubiti se.

"Sladki November," romantično dramo s KEANU REEVESOM ("Matrica") in CHARLIZE THERON (Legenda o Baggerju Vanceu") v glavnih vlogah, predstavlja Warner Bros. Pictures skupaj z Bel-Air Entertainment. Režija PAT O'CONNOR ("Krog prijateljev"), scenarij KURT VOELKER, zgodba PAUL YURICK in KURT VOELKER. Temelji na istoimenskem scenariju HERMANA RAUCHERJA iz leta 1968, v filmu med drugim nastopajo tudi JASON ISAACS ("Patriot"), GREG GERMANN (TV's "Ally McBeal") in LIAM AIKEN

Komentarji

14.5. 2005 ob 16:09

to je full dobr film, upam da ste ga gledal po tv-ju. ocena 5. me prou zanima kok bi dou iztok gartner oceno pr tem filmu. bednik, k ni zadovoln sam s sabo

— maya
1.5. 2006 ob 19:35

ta film je res ful dobr!morš ga gledat,če si ga že ga glej še enkrat!!!

— ina
31.1. 2015 ob 11:04

Res full dober filem,gledala sem ga že doktrat,pa ne ne naveličam.Res žalostno da ima Sara raka.Ampak res super filem!I love it!!!!

— Silvia

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.