Kolosej
Film distribucije 2i Film

Skrivno življenje mačk

Cats and Peachtopia
družinska animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 30.8.2018, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2018
Država: Kitajska
Jezik: slovenščina
Režija: Gary Wang
Maček po imenu Dekca živi s sinom Puhkom v stanovanju prijazne ženske. Nič jima ne manjka, imata lepo in mirno mačje življenje. Oče je popolnoma zadovoljen, saj je sit in mu je zelo udobno na njegovi blazini. A vedoželjnega sina močno daje radovednost, kaj se skriva na drugi strani okna. Ko oče sinu pove za skrivnostno deželo Breskvopolis, je sin še bolj odločen, da gre na pot v to čudovito mačjo deželo. Izdela krila in poleti skozi okno v veliki svet. Oče in njun sostanovalec papagaj Mek se odpravita na pot za njim. Na poti srečajo tudi druge živali, zaidejo v marsikatero nevarnost in predvsem odkrijejo mnoge skrivnosti tako preteklosti, kot tudi sedanjosti.

Sinhronizacijo animiranega filma Skrivno življenje mačk so tudi tokrat odlično opravili v Studiu Ritem, pod režijo Helene Berden, glasove pa so posodili: Marjan Bunič (Dekca), Lija Pečnikar (Puhek), Vanja Kretič (Mek), Kristijan Ostanek (Potepuh), Žiga Bunič (Bigi), Uroš Buh (maček muzikant), Srđan Milovanović (Gibon), Luka Markus Štajer (antilopa), Tadeja Lukanc (lastnica mačk), Ana Trnavčević (koza), Štefan Kušar (šef), Žiga Golob (poslovodja), Igor Petan (dekličin oče).

Komentarji

31.7. 2018 ob 17:43

Fake

— Lightning speed
4.9. 2018 ob 20:53

Dolgcajt, ampak otrok je bil zadovoljen 😀. In ja, fake je. Ce pricakujete nadaljevanje Skrivnega zivljenja hisnih ljubljenckov, boste malo razocarani.

— Fotr
14.9. 2018 ob 15:26

Zelo zalosten film. breskvopolis so pravzprav nebesa. sicer otrok tega ne razume, zato mu je bil film vsec.

— mama
23.9. 2018 ob 11:16

Ni za mlajše otroke, prevec agresivna, prevec alkohola?!,....

— Maja
11.10. 2018 ob 9:14

Zelo krut film. ne priporočam.

— Maja
30.11. 2018 ob 20:14

Ni za otroke.
Z naslovom pa so nas res zavedli.

— Helena

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.