Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov (sinhronizirano)

animirana komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 11.8.2016, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Brian Lynch, Cinco Paul, Ken Daurio
Režija: Chris Renaud
Ustvarjalci zabavnih animacij Jaz, baraba in Minioni na šaljiv način raziskujejo, kaj se zgodi z newyorškimi hišnimi ljubljenčki, ko njihovi lastniki odidejo po svojih opravkih. Nabriti kuža Max v svojem bloku skrbi za izmenjavo novic, kako najlažje pretentati ljudi. Toda njegov status je ogrožen, ko se znajde v družbi posvojenega mešanca Duka. Ko se ga ljubosumni Max poskuša znebiti, oba pristaneta na neznanih ulicah Manhattna. Toda med izogibanjem srditim potepuškim mačkam, pasji dvojec po naključju naleti na zlovešč načrt dvoličnega zajčka Snowballa, ki se želi z drugimi zapuščenimi ljubljenčki maščevati ljudem.

ZABAVA ZA VSO DRUŽINO: Fantastična animirana komedija, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počno, ko smo zdoma

Avgusta na velika platna prihaja absolutna poslastica za vse ljubitelje živali in vse ponosne lastnike hišnih ljubljenčkov! Animirana komedija Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov bo namreč odgovorila na prastaro vprašanje, kaj slednji počno, ko ostanejo sami doma. Če ste mislili, da zgolj potrpežljivo čakajo na vrnitev svojih lastnikov, vas čaka pravcato presenečenje, ki vas bo nasmejalo do solz. Zanj so zaslužni človeški ustvarjalci uspešnice Jaz, Baraba, ki so ponovno zavihali rokave in ustvarili zgodbo za vse generacije, kakršne še nismo videli. Čeprav bo sila težko, bomo morali na druženje s kosmatinci, ribicami, pticami, zajčki in ostalimi živalcami počakati do poletja.

O zgodbi:

V živahnem manhattanskem bloku se dan resnično začne, ko bitja na dveh nogah odidejo v službo in šolo. Takrat hišni ljubljenčki vseh vrst, kožuhov, barv, prog in perja pričnejo z ustaljeno dnevno rutino, ki vključuje medsebojno druženje, izmenjevanje zabavnih zgodb o lastnikih ter vadbo najbolj prikupnih izrazov, s katerimi bodo posledično dobili več priboljškov.

Glavni kuža bloka je Russell terier Max, ki neskončno uživa v družbi svoje lastnice. A Maxovo lagodno življenje postane ogroženo, ko njegova ljubljena Katie iz zavetišča pripelje ogromnega in neurejenega mešanca Duka. Milo rečeno se kosmatinca na prvi voh ne ujameta ravno najbolje …

Ko se po sklopu nesrečnih okoliščin znajdeta izgubljena na nevarnih ulicah New Yorka, bodo vse razprtije preložene na stranski tir. Skupaj se bosta morala zapostaviti krdelu prekaljenih mestnih mačk in le na videz prikupnemu puhastemu zajčku Snowballu, ki vodi skupino zapuščenih hišnih ljubljenčkov. Ti globoko v kanalizacijskih jaških kujejo bojni načrt za maščevanje proti ljudem. Iskalno akcijo pogrešanega Maxa in Duka pa medtem pogumno organizirajo tudi preostale živalce iz bloka.

Ali bo hišnim ljubljenčkom uspelo premagati vse ovire in se vrniti v tople domove še pred večerjo, bomo v naših kinematografih izvedeli 11. avgusta. Takrat bo družinska animirana komedija Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov na voljo tako v sinhronizirani kot tudi podnaslovljeni različici.

Slovenska sinhronizacija

Komentarji

18.4. 2016 ob 10:28

To bo spet ena odlična animirana pustolovščina ;) Komaj čakam.

— Nataša
30.5. 2016 ob 16:20

komaj čakam na ta animirani film

— Mariša
22.7. 2016 ob 18:44

komi čakam

— unicorn
3.8. 2016 ob 10:17

Kul, komi čakam :-)

— kino
6.8. 2016 ob 12:37

škoda, da bo sinhroniziran. Za malo starejše gledalce bi bil kul tudi s podnapisi. :)

— maya
9.8. 2016 ob 13:34

najprej igrca nato še risani film sej je carsko kuuuuuuuuul

— mimejaga
11.8. 2016 ob 21:27

Bili na premieri. Lahko samo priporočam... Meni in mojim otrokom je bil toliko všeč.

— Andrej O.
22.8. 2016 ob 21:00

Zelo dober risani film
zelo mi pa so všeč živali nimam pripomb.

— Andreja
23.8. 2016 ob 10:59

Zelo zanimiv risani film bil je odličen in tudi zabaven ga priporočam sem resnično brez prpomb.

— Andreja
27.8. 2016 ob 15:28

ouu komaj cakam na danes sigurno bom špla

— -macy
28.8. 2016 ob 17:40

kolk otročje

— .
23.9. 2016 ob 18:16

ful kul film

— Lan vs Gal youtube channel
15.10. 2016 ob 14:11

Luškan film za naše najmlajše :)

— Uroš
4.11. 2016 ob 6:12

Danes ga grem gledat . Komi čakam

— Ajda
23.12. 2016 ob 9:59

Najbolsi film <3

— Zutkec

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.