Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

animirana komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 6.6.2019, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Brian Lynch
Potem ko smo v prvem delu spoznali hišne ljubljenčke, ki so nepričakovano zapustili varen in topel dom in se preganjali po ulicah New Yorka ter po kanalih pod mestom, se bomo v drugem delu bolj poglobili v njihove osebnosti. Ste se kdaj vprašali, o čem mali kosmatinci res razmišljajo?

Drugi del animirane komedije bo tako kot prvi del režiral Chris Renaud (ki je sedel na režiserski stol animiranih uspešnic Jaz, baraba in Lorax), prav tako se vrača scenarist prvega dela Brian Lynch (ki je napisal scenarij tudi za animacijo Minioni). Producenta nadaljevanja animirane komedije sta znova Chris Meledandri in Janet Healy.

Komentarji

2.12. 2018 ob 16:28

Omg komaj cakam moja najljubsa risanka a lahko pride prej prosim nemorem cakat

— Zutkec

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.