Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Skriti faktorji

drama
Podnapisi
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Lori Lakin Hutcherson, Allison Schroeder, Ted Melfi
Režija: Theodore Melfi
V dolgo zamolčani zgodbi o resničnih temnopoltih znanstvenicah, ki so pomagale pri programu izstrelitve prvega Američana v vesolje, spoznamo izjemne prijateljice Katherine, Dorothy in Mary. S svojim briljantnim umom sodelujejo pri najbolj zahtevnih projektih NASE, vendar vedno znova naletijo na rasna, spolna in kulturna šikaniranja. Kljub številnim vsakodnevnim preprekam in nesmiselnim stereotipnim predsodkom se želijo dokazati na svojih področjih ter z vztrajnostjo premikajo meje poznavanja fizike, začetkov računalništva in inženirstva vesoljskih plovil.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.