Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Skavti proti zombijem

komična grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 29.10.2015, Kolosej Ljubljana
1h 33min / 93min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Emi Mochizuki, Carrie Lee Wilson, Lona Williams
Trije skavti, ki se do sedaj niso preveč izkazali s svojimi veščinami preživetja v naravi, se na zadnji dan kampiranja soočijo z največjim življenjskim izzivom. Njihovo domače mesto napadejo zombiji, ki na vsakem koraku prežijo nanje, zato morajo prijatelji stopiti skupaj in si pomagati, hkrati pa morajo poiskati orožje, da bi se branili. Po številnih neuspelih spopadih naposled strnejo vrste in se soočijo z nevarnostjo, vendar imajo še vedno več sreče, kot pameti, zato je zabavna zmešnjava neizbežna.

Razburljiva mešanica komedije in grozljivke, podkrepljena s skavtskimi zakoni.

Ko mirno mestece opustoši invazija zombijev, se rodi najbolj nepričakovana in nenavadna skupina herojev. Sestavljajo jo le trije skavti, ki se poznajo že vse življenje, in ena pogumna natakarica. Skupaj se bodo borili za značko svojega življenja, ko bodo s pomočjo vsega skavtskega znanja, ki ga premorejo, reševali človeštvo pred živimi mrtveci.

Zanimivost: Skavtsko gibanje se je v Sloveniji pričelo leta 1922, slogan slovenske skavtske organizacije je: Mladost, ki deluje.

Komentarji

7.10. 2015 ob 21:26

NAJBOLJSI FILM K SM GA KDAJ GLEDU

— ROK PUCIHAR
27.10. 2015 ob 7:03

filem je zelo smešen in malo grozljiv in tudi smešen

— koklja
28.10. 2015 ob 13:55

komaj cakam da si ga ogledam

— seksi pes reksi
31.10. 2015 ob 2:33

(Može proććććććććći) par dobrih fora ima in zoombiji pametnjakovići vse vejo

— omer
6.11. 2015 ob 17:28

-----------------------------------------------------ful HUD FILM-----------------------------------------------------------SEM OBOŽEVALEC ZOMBI FILMOV IN PUNC--JUTRI GA GREM GLEDAT OB-------18.30------------------------------------------KOMI---ČAKAM LEV

— LEV
9.8. 2021 ob 8:56

to sploh ni grozljivka to je komedija
zelo velik oboževalec zombi filmov
sam sem bil v otroštvu tudi skavt ampak tega pri skavtih nisem doživel

— gandalf

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.