Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Shang Chi in legenda o desetih prstanih

znanstvenofantastična akcija
Podnapisi
Na sporedu od: 2.9.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2021
Jezik: angleščina
Scenarij: Destin Daniel Cretton, David Callaham
V filmu "Shang-Chi in legenda o desetih prstanih", ki prihaja iz Marvel Studios, z igralcem Simu Liu v vlogi Shang-Chija, ki se mora soočiti s preteklostjo, za katero je mislil, da jo je pustil za seboj, ko ga nenadoma vlečejo v mrežo skrivnostne organizacije Ten Rings (Deset prstanov). V filmu igrajo še Tony Leung kot Wenwu, Awkwafina kot Shang-Chijeva prijateljica Katy in Michelle Yeoh kot Jiang Nan, pa tudi Fala Chen, Meng'er Zhang, Florian Munteanu in Ronny Chieng. Režijo filma "Shang-Chi in legenda o desetih prstanih" vodi Destin Daniel Cretton, producenta sta Kevin Feige in Jonathan Schwartz, izvršni producenti pa so Louis D'Esposito, Victoria Alonso in Charles Newirth. David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham sta napisala scenarij za film, ki v kinematografe prihaja 2. septembra letos.

Komentarji

29.8. 2021 ob 0:06

Komaj čakam, da vidim ta film.

— Marko Levačić
8.9. 2021 ob 18:30

Ful jako

— JeraAtmosfera
22.9. 2021 ob 13:04

Ni mi sedel ...

— PinkFranc

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.