Kolosej

Seksualne čvekarije

Let's Talk About Sex
Na sporedu od: 17.2.2000, Kolosej Ljubljana
1h 22min / 82min
Scenarij: Troy Beyer
Režija: Troy Beyer
Glavna junakinja filma Jazz živi v Miamiju in se preživlja s pisanjem časopisnih kolumn, v katerih svetuje ljudem z ljubezenskimi težavami. Toda Jazz je naveličana dela pri časopisu in skuša realizirati idejo o televizijski oddaji, v kateri bi ženske govorile o tem, kakšna ljubezenska razmerja si želijo. Producenti so navdušeni nad idejo in Jazz najame svoji najboljši prijateljici, izkoriščevalsko Michelle in ranljivo Leno, da ji pomagata. V sicer zrežiranih intervjujih se ženske v filmu pogovarjajo, analizirajo in norčujejo iz skoraj vseh spolnih

Komentarji

16.7. 2005 ob 18:23

najboljši film vseh časov. zelo dobro. Zasluži si oskarja

— sex

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.