Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Setup

akcijska kriminalna drama
Podnapisi
1h 30min / 90min
Leto: 2011
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Mike Behrman in Mike Gunther
Režija: Mike Gunther
Uspešen rop izkušene skupine kriminalcev se konča z izdajo dvoličnega Vincenta, ki odstrani prijatelje in obdrži ves plen. Toda trdoživi Sonny preživi in skuje maščevanje, njegova neizprosnost pa vzbudi pozornost vplivnega mafijskega šefa Biggsa. Ker ima tudi sam odprtih veliko računov z Vincentovimi pajdaši, se Biggs odloči pomagati Sonnyju, toda v svetu krutih umorov in nenehnih strelskih obračunov je lahko usoden že najmanjši napačen korak.

Komentarji

17.9. 2011 ob 10:24

Film sem že gledal !

— Davidos

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.