Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Sestri

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 24.12.2015, Kolosej Ljubljana
1h 58min / 118min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Paula Pell
Režija: Jason Moore
Režiser komedije Prava nota predstavlja zgodbo o sestrah, ki se po dolgih letih znova srečata v rodnem mestu. Vedno popolna Maura in divja Jane se odločita v domači hiši, ki jo nameravata starša prodati, prirediti poslednjo zabavo in tako podoživeti spomine na mladost. Toda ko se sestri zabavata s svojima simpatijama, zabava uide nadzoru, podivjana množica pa začne uničevati hišo in motiti sosesko, zato imata sestri kmalu na grbi policijo in jezne sosede.

Potem ko sta že tretje leto zapored vodili podelitev zlatih globusov in poželi izjemne pohvale bosta veliki igralski zvezdi Tina Fey in Amy Poehler znova združili moči v težko pričakovani komediji Sestri (Sisters), ki bo na ogled za božič. Komedija, ki bo mnogim obudila nostalgijo na mlada leta, bo postregla z nenavadnimi in zabavnimi vložki, ki smo jih pri komedijantkah Tini in Amy že vajeni.

Zgodba govori o dveh sestrah, ki se odločita, da bosta v hiši, kjer sta odraščali, naredili še zadnjo nepozabno zabavo, potem ko se njena starša odločita, da bosta družinsko hišo prodala. Kot se lahko za odbito komedijo pričakuje, ni treba posebej poudarjati, da bo prihajalo do takšnih ali drugačnih komičnih zapletov, ki bodo izzvali salve smeha, k temu pa bosta s svojim humorjem pripomogli tudi glavni igralki.

Maura je mlajša in vedno popolna sestra, ki ji gre odraslo življenje krasno od rok. Kate pa je navkljub materinstvu enako divja in neodgovorna kot v mladosti. Ko se vrneta v njuno rodno mesto, sestri zaprepadeno ugotovita, da sta starša na skrivaj prodala družinsko hišo! Vse je že dogovorjeno in pripravljeno, le še njuno sobo je treba izprazniti. Maura in Kate se zakopljeta v delo, med katerim pa se jima utrne genialna ideja. Da bi se za vsaj en večer vrnili na pota stare slave, se bosta od svojega doma poslovili z žurko v pravem srednješolskem slogu. S pomočjo družbenih omrežij poiščeta bivše sošolce, nakupita enormne količine alkohola in okrasita hišo. Vse je nared za poslednjo zabavo, ki pa se bo sprevrgla v katarzično katastrofo, kakršno so otopeli in vsega naveličani odrasli pravzaprav krvavo potrebovali!

Komentarji

19.12. 2015 ob 17:18

Evo spet jaz!

Film bom šla gledat z mojima sestricama, z sestrično in seveda tudi mama ne bo manjkala v kinu za Božič! Veselimo se prihoda!

Patricija

— Patricija
22.12. 2015 ob 16:00

Kul film!!

— jaz
26.12. 2015 ob 11:54

Zanima me če je res, da če prideš s svojo sestro da ena pol dobi zastonj karto pač da je 1+1 ? LP :)

— Petra
27.12. 2015 ob 16:37

bedno

— simi
28.12. 2015 ob 20:02

Film se mi po opisu zdi najboljši.

— U
29.12. 2015 ob 13:23

film je zanimil...preveč seksa

— klementina
29.12. 2015 ob 16:42

Me veseli Patricija da si delila tvoje plane s širnim svetom

— Tomaž
31.12. 2015 ob 17:23 zvezdica

Povsem soliden film za pogledat. Obe igralki sta res super igralski tandem. Doza smeha zagotovljena.

— Jasna
4.1. 2016 ob 20:03

Ali lahko prosim kdo pove kar je vprašala petra :)

— sara
6.1. 2016 ob 14:33

Film se mi je po odlomkih zdel zabaven in zanimiv, potem pa sem ga šla gledat v kino in sem bila razočarana.

— fiona
7.1. 2016 ob 18:52

jest tkole misl ful šponsko pa hudo sam k mi mami ne pusti gledat.

— Jan iz Cerkl
13.1. 2016 ob 11:31

Tomaž te kaj moti pri tem ker sem delila moje plane?? In da na kratko... Bilo je zelo super, smejali smo se da in nimam kaj za povedati.. Res samo da je bilo odlično!

Patricija

— Patricija
24.1. 2016 ob 18:08

Povsem zabaven film za pogledat. Obe igralki sta res super. Doza smeha zagotovljena.Film sem si že pogledala in navdušil me je . 100% bo tudi vas.

— Tista

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.