Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Šefica

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 7.4.2016, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Melissa McCarthy, Ben Falcone, Steve Mallory
Režija: Ben Falcone
Objestna bogatašinja Michelle živi na veliki nogi, toda nezakonito trgovanje jo spravi za rešetke, celotno premoženje pa ji zaplenijo. Ko jo spustijo na prostost, se začasno naseli v stanovanju dobrosrčne bivše pomočnice Claire, vendar se le s težavo privaja vsakdanjemu življenju, brez luksuza in pozornosti. Novo poslovno priložnost zasluti, ko Clairino hčerko spremlja na sestanek skavtinj. Odloči se, da bo postala kraljica prodaje skavtskih piškotov, vendar tudi tokrat ne zna brez bolečih, a zelo zabavnih udarcev pod pas in drugih podlih trikov, da bi onesposobila konkurenco.

Komedija o padli bogatašinji in vseh nevšečnostih, ki jo po bankrotu in prestani zaporni kazni čakajo v resničnem svetu

V komediji Šefica se odlična humoristka Melissa McCarthy prelevi v ultra uspešno podjetnico. No, vsaj za kratek čas, saj jo prepovedano trgovanje z notranjimi informacijami pahne s prestola superiornosti, ji odvzame vso nakopičeno bogastvo in jo spravi za rešetke. Po prestani zaporni kazni pa jo za nameček čaka še en hladen tuš, ko spozna, da odpuščanje nikakor ne pride zlahka. Ali bo ob pomoči bivše asistentke Kristen Bell ponovno vstala kot feniks iz pepela in se povzpela po zdrsljivi družbeni lestvici, bomo v naših kinematografih ugotovili 7. aprila 2016.

Lahko bi rekli, da gre za pravi družinski projekt, saj je režijo filma prevzel mož Melisse McCarthy, obenem pa sta skupaj spisala tudi scenarij. Na tak način sta sodelovala že pri komediji Tammy iz leta 2014.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.