Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Scooby-Doo!

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Kelly Fremon Craig, Matt Lieberman
Režija: Tony Cervone
Prva celovečerna animirana pustolovščina za kino platna Scooby-Doo! je nikoli prej povedana zgoba o izvoru prijateljstva med Scoobyjem in največjimi junaki skrivnostnih ugank, ki jih vsi poznamo. Film nam bo razkril, kako sta se prvič srečala Scooby-Doo in Shaggy, kako sta spoznala Freda, Velmo in Daphne in kako so ustvarili slavni Klub Skrivnosti. Zdaj, po stotih rešenih primerih in ugankah pa bodo Scooby in druščina morali razrešiti največjo skrivnost do sedaj, med tem pa bodo tudi ugotovili, da Scooby nosi skrivno zapuščino in da ga pričakuje epska usoda, kakršne si nihče od njih ni predstavljal.

GLASOVE BODO POSODILI:

LEPA AFNA (Lea Filipovič) - VELMA

SAŠO PREŠEREN - SCOOBY-DOO

BLAŽ ŠEF - SHAGGY T

INA OGRIN - DAPHNE

MIRKO MEDVED - FRED

KLEMEN BUNDERLA - MODRI SOKOL

UROŠ BITENC – DYNAMUTT

MAJA KUNŠIČ – MLADA VELMA

KATJA OGRIN – MLADA DAPHNE

ALEKSANDER GOLJA – PODLI DICK

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.