Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Šazam!

akcijska domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 4.4.2019, Kolosej Ljubljana
2h 12min / 132min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Henry Gayden,
Ali bo superjunaku Shazamu uspelo premagati hudobnega zlikovca? Billy Batson je štirinajstletni otrok ulice, ki se lahko čarobno preobrazi v odraslega superjunaka Shazama in to zelo enostavno - izgovoriti mora le eno pravo besedo. Njegove nove moči bodo kmalu na preizkušnji, saj se bo kmalu spopadel z zlobnim dr. Thaddeusom Sivano.

Vsak od nas v sebi nosi superjunaka, potrebujemo le malo čarovnije, da ga prikličemo na plano. Ta čarovnija je za Billyja Batsona ena sama beseda - ŠAZAM! Ob njej 14 letni fant iz rejniške družine postane odrasel superjunak Šazam.

Komentarji

2.4. 2019 ob 21:45

komaj čakam na ta film!!!!!!!!!

— shazam fan
26.4. 2019 ob 0:16

pa tko no, ni nek presežek...

— filmoholik
21.5. 2019 ob 9:00

Men osebno podn od filma, glavni igralec me spominja na Jimmy Falon-a.

— mIHA

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.