Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

S soncem obsijani

glasbena romanca
Podnapisi
1h 37min / 97min
Leto: 2014
Jezik: angleščina
Scenarij: Joshua St Johnston
Ob ritmih najbolj znanih popevk iz 80. let prejšnjega stoletja spremljamo zgodbo o zaročeni Maddie, ki na poroko v Španijo povabi sestro Taylor. Na ljubezenske težave ni potrebno dolgo čakati, saj se izkaže, da sta bila Taylor in Maddijin postavni zaročenec Raf včasih par in da Taylor še vedno ni pozabila svoje velike ljubezni. Romantični kaos popestri Maddijin nekdanji fant, ki želi preprečiti poroko, kar idilično špansko obmorsko mestece spremeni v zabaven, nepozaben in radoživo nostalgičen plesno-glasbeni spektakel.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.