Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

S ketne

Strays
komedija
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Dan Perrault
Režija: Josh Greenbaum
Pravijo, da je pes človekov najboljši prijatelj. Kaj pa če je človek popoln idiot? V tem primeru je morda čas za sladko maščevanje, po pasje. V kinematografe prihaja komedija z naslovom S ketne, ki spremlja zgodbo zapuščenega psa, ki se pridruži potepuškim psom, da bi se maščeval svojemu nekdanjemu lastniku. Komedijo je režiral Josh Greenbaum, scenarij pa napisal Dan Perrault. Je smešna in zabavna, ni za mladoletne in je komedija o zapletih v ljubezni in pomenu odličnih prijateljstev. V filmu zaigrajo in posodijo svoje glasove Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Brett Gelman, Rob Riggle, Jamie Demetriou in Sofia Vergara.

O ZGODBI:

Ko naivnega in neusmiljeno optimističnega borderskega terierja Reggieja (glas igralca Willa Ferrella) na mestnih ulicah zapusti njegov nizkotni lastnik Doug (Will Forte), je Reggie prepričan, da ga njegov ljubljeni lastnik ne bi nikoli namerno zapustil. Toda ko se Reggie zaplete v pogovor z nesramnim bostonskim terierjem po imenu Bug (Jamie Foxx), potepuhom, ki obožuje svobodo in verjame, da so lastniki za naivneže, Reggie končno spozna, da je bil v strupenem razmerju in Douga zdaj vidi kot brezsrčnega ničvredneža, kakršen je v resnici.

Odloči se, da se bo maščeval. Reggie, Bug in Bugovi prijatelji – Maggie (Isla Fisher), pametna avstralska ovčarka, ki je bila postavljena na stranski tir zaradi novega psa njenega lastnika in Hunter (Randall Park), zaskrbljena nemška doga, ki je pod stresom zaradi svojega dela kot žival za čustveno oporo – skupaj skujejo načrt in se podajo na epsko pustolovščino, da bi Reggieju pomagali najti pot domov … in prisilili Douga, da bo plačal s tistim, kar ima najraje…

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.