Kolosej
Film distribucije 2i Film

Rogue One: Zgodba vojne zvezd 3D

akcijski domišljijski spektakel
2 nominaciji za oskarja
Podnapisi
Na sporedu od: 15.12.2016, Kolosej Ljubljana
2h 13min / 133min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Režija: Gareth Edwards
Režiser spektakla Godzila predstavlja novo zgodbo pustolovske sage Vojna zvezd, postavljeno v čas izvirne trilogije. Po vzpostavitvi tiranskega galaktičnega Imperija redki preostali pogumni bojevniki nadaljujejo upor, v svoje vrste pa rekrutirajo tudi mlado borko Jyn. Zaupajo ji nalogo kraje načrtov novega strahotnega orožja Imperija, ki bi utegnilo za vedno spremeniti usodo galaksije. S pomočjo preudarnega Cassiana in njegove neustrašne skupine se Jyn odpravi na nemogočo nalogo, polno vrtoglavih spopadov, ob tem pa se mora soočiti z demoni svoje mladosti, saj je njen odtujeni oče eden ključnih snovalcev Zvezde smrti.

Lucasfilm predstavlja prvi film v seriji Vojna zvezd s samostojno zgodbo – popolnoma novo epsko pustolovščino Rogue One: Zgodba vojne zvezd. V času sporov skupina nepričakovanih junakov združi svoje moči v uporniški misiji, v kateri morajo ukrasti načrte za najmočnejše uničevalno orožje novoustanovljenega Imperija, Zvezdo smrti. Eden izmed ključnih dogodkov v kronologiji Vojne zvezd zbere običajne ljudi, ki se odločijo narediti neverjetne stvari, s tem pa galaksiji ponudijo novo upanje.

Komentarji

1.11. 2016 ob 13:44

carsko komi čakam

— avdić
16.12. 2016 ob 0:04

Deli 4, 5, 6 so vrhunski. 1, 2, 3 malo slabši. 7 del in tole skropucalo zdaj pa daleč daleč za prvimi šestimi deli. na nivoju animirane serije. pa vendar še vedno slabši od stripov...
ma kr neki....

— lojze fabjan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.