Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Imperij robotov

akcijska znanstvenofantastična pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 23.4.2015, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2014
Jezik: angleščina
Scenarij: Mark Stay, Jon Wright
Režija: Jon Wright
Zemljo so zasedli roboti, ki s pomočjo elektronskih vsadkov nadzirajo in omejujejo gibanje ljudi. Skupina najstnikov se požvižga na pravila in z manipulacijo nezemeljskih naprav se jim uspe izmuzniti nadzoru. Odločni Sean odkrije, da lahko s pomočjo spremenjenih vsadkov dobi neizmerne moči, zato se odloči s skupino somišljenikov upreti robotski nadvladi. Toda na poti do osvoboditve človeštva jim ne stojijo zgolj jekleni tujci, temveč tudi ljudje, ki so se odločili z zavojevalci sodelovati.
To je vznemirljiv pustolovski film o skupini najstnikov Seanu, Alexu, Nathanu in Connorju, ki so že tri leta ujetniki na svojih domovih, ker so Zemljo zavzeli nasilni roboti, ki preučujejo človeško raso. Ljudi so zaprli v njihove hiše in jim namestili elektronske vsadke prek katerih spremljajo vsak njihov gib. Kdor si drzne prosto hoditi okoli, tvega smrt. Mestna središča Velike Britanije so opustošena, po ulicah pa patruljirajo strah zbujajoči stražarji in neusmiljeni ostrostrelci. Roboti živijo v svojem oporišču, imenovanem Kocka, ki je matična ladja na obzorju. Naša skupina najstnikov pa živi v obmorskem mestu, ki so ga zasedli roboti. Prijatelji nepričakovano odkrijejo, kako onemogočiti elektronske vsadke in se izmuzniti smrtonosnim robotom, ki jih ves čas budno spremljajo. To priložnost takoj izkoristijo in se odpravijo iskat Seanovega pogrešanega očeta ter osvobodit človeštvo.

Komentarji

16.4. 2015 ob 18:06

TO JA komi čakam, po naslovu, slikah in dolžini filma (90min) sodeč bo tole fantastičen film (ocena bo verjetno čista 5...na imdbju =P)

— Ultron
20.4. 2015 ob 17:15

brezvezen film..zguba časa..sem ga že gledal...

— luftwaffe
27.4. 2015 ob 1:32

Wow wow wow! Tale ne bo sou brez da bi ga gledala! x)

— šnail
27.4. 2015 ob 19:30

pa kdo bo placu da gleda niskoproracunski scifi 4.6 ocene film a se hacate debili kupujete pocen filme pa jih nm prodajate za 6eur

— janez

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.