Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Ribbit

animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 8.10.2015, Kolosej Ljubljana
1h 28min / 88min
Leto: 2014
Država: Malezija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Amir Hafizi in Chuck Powers
Režija: Chuck Powers
Globoko v amazonskem gozdu živi žabec z nenavadnimi težavami: ne mara skakanja in ne prenese vode. V iskanju svojega življenjskega poslanstva se s prijatelji odpravi na pot po reki, nesrečna hipnoza pa ga prepriča, da je zgolj v žabo začaran princ. Da bi našel in rešil svojo princeso, se zabavni žabec poda med ljudi, na nepozabno pustolovščino, polno nevarnosti, akcije in smešnih nezgod.

Prisrčna zgodba o žabcu s krizo identitete in njegovem iskanju bistva življenja...

Žabec Ribbit že vse življenje čuti, da je drugačen od drugih žab. Ne mara vode, ne mara skakanja, njegovo telo pa je za povrh posejano še z rdečimi pegami. Ker bi se na vsak način rad vklopil v družbo in našel bistvo življenja, se s svojo najboljšo prijateljico, veveričko Sandy, odpravi na izjemno popotovanje skozi veličastni amazonski deževni pragozd. Po smešnem naključju se Ribbit znajde pod hipnozo in začenja verjeti, da je človeški princ, ujet v telesu žabca. Ker je prepričan, da zdaj razume, zakaj je drugačen, se poda v iskanje princese, katere poljub naju bi rešil vse njegove težave.

Ribbit je resnično globalen projekt, ki je nastajal v Kaliforniji, Maleziji, Indiji ter Hongkongu.

Komentarji

2.10. 2015 ob 23:17

Dobra

— tjasa123
11.10. 2015 ob 20:26

Ušeč mi je zelo

— nik
28.10. 2015 ob 9:17

Se oproščam, zelo smo bili razočarani nad filmom. Dolgočasno in raztegnjen film, brez česarkoli zanimivega za malčke. In nismo bili edini, ki smo bili razočarani. Škoda vsakega € za vstopnice.

— Kuku
9.4. 2019 ob 18:50

zelo fajni trailer !!

— maks

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.