Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Respect

Respect
biografska glasbena drama
Podnapisi
Na sporedu od: 7.10.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Tracey Scott Wilson
Režija: Liesl Tommy
V kinematografe prihaja zgodba o eni največjih pevk in pianistk, Arethi Franklin. R&B pevko bo upodobila oskarjevka Jennifer Hudson, ki jo je legendarna pevka Franklinova osebno izbrala, da jo upodobi na velikem platnu. Biografska drama predstavlja pevkino kariero od majhne deklice, ki je pela v očetovem cerkvenem zboru v Detroitu do mednarodne super zvezde. Film je režirala Liesl Tommy, scenarij pa napisala Tracey Scott Wilson. Poleg Hudsonove v neverjetni resnični zgodbi zaigrajo še Forest Whitaker, Tate Donovan, Mary J. Blige in drugi.

Komentarji

28.10. 2021 ob 9:25

Hm. Kje je ta film? Obljubljen za 7. 10. 2021 ...

— Jana
2.11. 2021 ob 11:39

Film je že bil na sporedu. od 7.10 2021 - 15.10.2021.

— Kolosej

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.