Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Rdeči vrabec

vohunski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 1.3.2018, Kolosej Ljubljana
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Justin Haythe, Jason Matthews, Eric Warren Singer
Dogajanje filma, ki je nastal po knjižni uspešnici New York Timesa, se odvija v sodobni Rusiji in pripoveduje o življenju Dominike Egorove (Jennifer Lawrence). Dominika je marsikaj - predana hči, ki bo svojo mater zaščitila za vsako ceno. Primabalerina, ki je svoje telo in um privedla do skrajnih meja. Izvedenka v zapeljevanju in manipuliranju. Ko je zaradi poškodbe primorana opustiti plesno kariero, se mora skupaj z materjo soočiti z negotovo in temno prihodnostjo. Privlačna balerina je rekrutirana v "šolo za Vrabce", rusko obveščevalno službo, kjer je prisiljena uporabiti svoje telo kot orožje. Vendar že njena prva misija, katere tarča je agent CIE, ogrozi varnost obeh narodov ...

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.