Kolosej
Film distribucije Continental Film

Razred

Entre les murs
Leto: 2008

Komentarji

6.11. 2010 ob 18:29 zvezdica

Film smo šli gledati s šolo. Bil mi je zelo všeč in mislim, da korektno prikazuje razred kot je tudi na naši šoli. Razmetani stoli v zadnjem prizoru (konec filma) sporočajo, da je lahko razred na zunaj neurejen, a na koncu vseeno vsi sodelujejo. Film je namenoma narejen brez glasbe, igralci pa niso profesionalci. Otroci in učitelji igrajo večinoma same sebe. Projekt je bil izveden v šoli v okolici Pariza. Na začetku leta so se učenci prijavili, čez leto pa so skozi priprave ozbrali učence, ki so nato sodelovali v filmu.
Čeprav je s podnapisi nekaj težav mislim, da se je vredno potruditi in ga predvajati tudi v Koloseju, ga lahko vidijo tudi drugi gledalci.

— the brown dog

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.