Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Razkrila sem vohuna

družinska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 12.3.2020, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Erich Hoeber, Jon Hoeber
Režija: Peter Segal
Dave Bautista, profesionalni ameriški rokoborec, bo pokazal svojo nežno plat v novem filmu režiserja Petra Segala. Film sledi strogemu agentu CIE (Dave Bautista), ki je poslan na skrito misijo, da bi zaščitil družino 9-letne deklice Sophie (Chloe Coleman), ki pa mu naloge nikakor ne olajša. Ko Sophie v svojem domu odkrije skrite kamere, uporabi vse svoje veščine in trike, da bi ugotovila, kdo jih nadzira. V zameno, da JJ-ja ne razkrinka, želi, da z njo preživi čas in jo nauči, kako postati vohunka.

Komentarji

26.2. 2020 ob 0:56

jackie chan ma film na isto temo in vin diesel isto se prav batista ne kopiraj :) kr nekiiiiii

— 1324645798
9.3. 2020 ob 16:59

premaknjeno za dober mesec...

— olga

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.