Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Razkrila sem vohuna

družinska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 12.3.2020, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Erich Hoeber, Jon Hoeber
Režija: Peter Segal
Dave Bautista, profesionalni ameriški rokoborec, bo pokazal svojo nežno plat v novem filmu režiserja Petra Segala. Film sledi strogemu agentu CIE (Dave Bautista), ki je poslan na skrito misijo, da bi zaščitil družino 9-letne deklice Sophie (Chloe Coleman), ki pa mu naloge nikakor ne olajša. Ko Sophie v svojem domu odkrije skrite kamere, uporabi vse svoje veščine in trike, da bi ugotovila, kdo jih nadzira. V zameno, da JJ-ja ne razkrinka, želi, da z njo preživi čas in jo nauči, kako postati vohunka.

Komentarji

26.2. 2020 ob 0:56

jackie chan ma film na isto temo in vin diesel isto se prav batista ne kopiraj :) kr nekiiiiii

— 1324645798
1.7. 2020 ob 18:05 zvezdica

Še ena zelo zabavna akcijska komedija z Davom Bautisto v glavni vlogi. Lani mi je bil še kar všeč njegov film Stuber.

Ta film ima seveda nekaj očitnih pomanjkljivosti kot so nezanimiv zlikovec, preuporabljena akcijska zgodba, kar nekaj primerov slabih nastopov igralcev...

Ampak, ta film pa res moram pohvaliti že zaradi svojega zelo zabavnega uvoda, šarma Dava Bautiste, tudi dobre predstave Chloe Coleman, ki mislim, da ima kar svetlo filmsko prihodnost pred sabo. Moram pa tudi pohvaliti obilo dobrega humorja in kompetento posneto akcijo. Ni preveč shaky camera učinka in ni preveč hitro zmontiranih različnih zornih kotov.

Temu filmu bom dal 7,0/10*! Je zelo zabaven. Ni mi bil dolgočasen in garantiram, da bo všeč tudi vam. Kokice in pijača pa so OBVEZNE!!! :)

— Quick movie reviews by Haris

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.