Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Purana na begu 3D

komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 23.1.2014, Kolosej Ljubljana
1h 31min / 91min
Leto: 2013
Država: ZDA
Scenarij: Jimmy Hayward in Scott Mosier po zgodbi Davida I. Sterna in Johna J. Straussa
Režija: Jimmy Hayward
Režiser zabavne animacije Horton predstavlja nenavadno zgodbo o puranu Reggieju, ki mu predsedniška pomilostitev na praznik zahvalnega dne omogoči lagodno in brezskrbno življenje. Toda to je račun brez junaškega purana Jaka, ki Reggieja vzame s seboj v časovni stroj, namenjen v čas prvega praznovanja zahvalnega dne. Jake namerava poskrbeti, da se purani ne bodo nikoli znašli na tradicionalnem prazničnem jedilniku, kar Reggieju povzroči številne komične in boleče prigode.

Komentarji

23.1. 2014 ob 20:51

kul

— nana

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.