Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Pupijeva dogodivščina 3D

komedija
1h 33min / 93min
Leto: 2011
Država: Malezija, Kitajska
Scenarij: Jeffrey Chiang
Režija: Aun Hoe Goh
Morska psa Pupi in Julij med zabavnim preganjanjem rib odkrijeta človeška mladeniča, ki na morskem dnu zbirata ribja jajčeca in jih odneseta na kopno. Pupi se odpravi za njima in odkrije, da bodo jajčeca končala v ribji restavraciji. Julij med tem obišče čudaško hobotnico Ota, ki mu predstavi najnovejši izum - robota, s katerim lahko ribe odidejo na kopno. Julij in Pupi med raziskovanjem nenavadnega sveta ljudi spoznata številne nove prijatelje, vendar hkrati odkrijeta, da podvodnemu svetu grozi uničujoča ekološka katastrofa.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.