Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Ptice roparice (in fantastična osamosvojitev Harley Quinn)

akcijska kriminalna pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 6.2.2020, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christina Hodson
Režija: Cathy Yan
Dame, pripravite se, saj prihaja slavna, neponovljiva in nepredvidljiva Harley Quinn Tokrat brez Jokerja Zgodba se odvija okoli skupine superjunakinj in negativk DC vesolja glavna zvezda pa je Margot Robbie kot slavna Harley Quinn katero smo že videli v filmu Odred odpisanih (Suicide Squad). Po razhodu z Jokerjem Harley Quinn združi junakinje Black Canary Huntress in Renee Montoyo da bi skupaj rešile mlado dekle pred zlobnim vladarjem kriminala

"Z Jokerjem sva se razšla in želela sem začeti na novo. Izkazalo pa se je, da nisem edina dama v Gothamu, ki si želi osamosvojitve."
(Harley Quinn, Birds of Prey)

 Vse od filma Odred odpisanih (Suicide Squad) je Margot Robbie v vlogi zloglasne Harley Quinn ostala v spominu vsem in težko se je čakalo povsem njen film. Samostojni filmi z ženskimi superjunakinjami so v kinodvoranah postali stalnica in vsakič znova navdušujejo gledalce in kritike, tokrat pa bo svoj samostojen film dobila tudi kaotična, neponovljiva, nepredvidljiva in predvsem nepozabna Harley Quinn, ki jo imamo zelo radi kljub temu, da je naziv antijunak skladen z njeno vlogo v Gothamu. Podobno kot Deadpool, Harley Quinn s svojo osebnostjo, izgledom in otroško igrivostjo ter humorjem odstopa od zlobnežev in se v trenutkih pokaže kot junakinja.

Film z domiselnim in izjemno dolgim naslovom PTICE ROPARICE (IN FANTASTIČNA OSAMOSVOJITEV HARLEY QUINN) je kaotična zgodba, ki jo ves čas pripoveduje ravno Harley na način, kot jo lahko pove le ona.

Poti Harley Quinn, Lovke (Huntress), Črnega kanarčka (Black Canary) in Renee Montoye se združijo, ko se najbolj podel narcističen zlobnež Gothama, Roman Sionis in njegov zagnan pajdaš Zsasz odločita, da bosta ujela mlado dekle po imenu Cass ter ob tem razdejala celoten Gotham. Ta nenavadna četverica zdaj nima druge izbire, kot da sodeluje in uniči Romana ter zavzame mesto Gotham.
Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.