Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Prvič resnično srečna

After Ever Happy
romantični
Podnapisi
Na sporedu od: 25.8.2022, Kolosej Ljubljana
1h 59min / 119min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Sharon Soboil, Anna Todd
Režija: Castille Landon
Ko se pojavi pretresljiva resnica o družinah para, zaljubljenca odkrijeta, da se ne razlikujeta prevec. Tessa ni vec prijazna, preprosta, pridna punca, kakršna je bila, ko je spoznala Hardina — nic bolj kot on krut, razpoložen fant, v katerega se je tako mocno zaljubila.

V zadnjem poglavju franšize PRVIČ se Tessa in Hardin znajdeta na razpotju: Bo Tessa še naprej poskušala rešiti tako Hardina kot njuno razmerje, ali pa je prišel čas, da reši sebe? Medtem, ko Hardin po mamini poroki ostane v Londonu in tone globlje in globlje v svojo lastno temačnost, se Tessa vrne v Seattle, kjer doživi tragedijo.  Če bosta želela, da njuna ljubezen preživi, bosta oba morala prvo delati na sebi, vprašanje pa je, ali se bodo njune poti ponovno križale in ju vodile nazaj drug k drugemu?

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.