Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Prvič narazen

romantična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 17.9.2020, Kolosej Ljubljana
1h 45min / 105min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Anna Todd, Mario Celaya
Režija: Roger Kumble
Nadaljevanje velike uspešnice o ljubezni in strasti dveh mladostnikov, ki ne pozna meja, posnete po knjižni uspešnici pisateljice Anne Todd in razglašene za novo globalno senzacijo, kot je Somrak saga in erotično-romantična trilogija Petdeset odtenkov sive. Po burnem začetku zveze in šokantnim odkritjem, morata Tessa in Hardin najti način, kako nadaljevati s svojo ljubezensko zgodbo. Ali lahko preživi ljubezen, ki ne pozna meja? Tessa počasi začne spoznavati, da lahko vse izgubi. Hardin pa ugotavlja, da nima kaj izgubiti – razen nje. Ali se je zares pripravljen spremeniti zaradi ljubezni? Koliko je ona pripravljena oprostiti in še bolj pomembno, ali ji je slika prihodnosti s Hardinom všeč?

Tessa in Hardin po ločitvi živita različni življenji. Medtem, ko Hardin zahaja na pota slabih razvad, se Tessa, oborožena z novo samozavestjo prijavi na pripravništvo pri založbi Vance. Na novem delovnem mestu pritegne pozornost postavnega sodelavca Trevorja, ki je prav takšen tip fanta, s kakšnim bi morala biti: pameten, smešen, čeden in odgovoren, vendar Tessa ne more spraviti Hardina iz glave. Navsezadnje je on ljubezen njenega življenja. Kljub vsem njunim nesporazumom in stiskah, Tessa ne more zanikati privlačnosti, ki jo vleče k njemu. Želi si, da bi lahko odšla stran … a to ni tako enostavno.

Tessa in Hardin se bosta skozi vzpone in padce morala boriti , da bosta lahko skupaj. Tudi če si vesolje želi, da sta narazen.

Komentarji

26.8. 2020 ob 10:05

Filem komaj čakam res🤗🤗🤗tako napeto je in bo....prebrala sem tudi knjigo ki je tudi🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

— Karla
27.8. 2020 ob 19:59

Mislim, da bo treba sredi meseca v Ljubljano iti film pogledat.

Obljubljajo, da so se tokrat res držali zgodbe v knjigi, nekaj stvari si seveda morali spremeniti zaradi prvega filma, glede na videoposnetke in slike zgleda film odlično

— Mateja
19.9. 2020 ob 21:58

Katastrofa od fima

— Maja
13.10. 2020 ob 18:40

Top film

— 3.10.2020

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.