Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Priklicano zlo 3: Kriv je Satan

grozljivka
Podnapisi
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina, portugalščina
Scenarij: David Leslie Johnson-McGoldrick, James Wan
Režija: Michael Chaves
Preklicano Zlo 3 razkriva grozljivo zgodbo terorja, umora in neznanega zla, ki je šokiralo celo izkušena paranormalna preiskovalca Eda in Lorraine Warren. Eden njunih bolj senzacionalnih primerov se začne z bojem za mlado dušo in ju popelje daleč od vsega, kar sta kadarkoli doživela in videla, prvič v zgodovini ZDA pa se bodo morali tudi obtoženi umorov boriti proti zli demonom. Patrick Wilson in Vera Farmiga se vračata kot Ed in Lorraine Warren, tokrat pod vodstvom režiserja Michaela Chavesa.

Komentarji

12.7. 2021 ob 19:24

lol

— lol
9.8. 2021 ob 22:32

Zele dobfo

— Pedro

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.